Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Hány évig voltatok szerelmesek úgy, hogy nem lett belőle semmi vagy viszonzatlan maradt? Volt ilyen eset?
23:53!
Olvastam, tetszett az irasod, es szomoru a sztori. A szerelem mar csak ilyen......
gimi 7. oszt elejétől egész 9. oszt feléig, és még néha utána is rámtört, de eléggé megváltozott a lány és így tudtam kiszeretni belőle, de sok időre elment a kedvem mindenféle nőtől
aztán megint egy reménytelen szerelem, 11. ben, ez csak 1,5-2 hónapig tartott kb, és utána megin nemvolt kedvem a témához. most 20 vagyok és még nemvolt barátnőm, ez a 2 eset meghatározó volt, igy meg aki meghallja hogy még nem volt, elmenekül... mintha ettől kevesebb lennék :( igy már nem is lesz talán... de még reménykedem, talán egyszer majd összejön...
Túl sokáig, esélytelen volt, tudtam is csak elfogadni nem szerettem volna
Kb. 1,5-2 évig
Szerencsére már elmúlt jó egy éve :)
18/F
23:53-as vagyok....
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Nem fogjátok elhinni mi történt...
Teljesen véletlenül a KKN-ben emlegetett lánnyal egy helyen szilvesztereztem... és egész este együtt voltam vele... A barátja dolgozott, nekem meg sikerült sokat innom... arra emlékszem, hogy elég sokáig táncoltam vele, meg aztán talán 1-2 csók is volt :S:D...
Micsoda véletlenek vannak....
És érdekes módon most már valahogy nem szakadtak fel a régi sebek....
Igaz én lány vagyok de velem is volt ilyen. 5 évig tartott. Együtt jártam óvodába a fiúval és egy asztalnál ültünk ebédkor, tízóraikor, uzsonnakor(de még mások is ültek az asztalnál fiúk/lányok)Mikor játékidő volt mindig négyesbe játszottunk én, a barátnőm, ő és a haverja. Jókat játszottunk jól éreztük magunkat együtt. Az asztalnál mindig én ültem vele szemben és állandóan nevettetett. :D Egyszer még a teát is felszívtam az orromba úgy röhögtem. Egyszer azt mondta hogy gyere mutatok valamit....és megmutatta mi van a gatyájába. XD Utána én elmentem elsőbe aztán mikor 2.-os lettem akkor ő lett elsős és negyedikig szerelmes voltam belé, folyton gyárottam a szerelmes leveleket amit soha nem mertem oda-adni neki aztán 5.-ben elmúlt. Én is megváltoztam ő is és ennyiben maradt.
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!