Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha azt mondja az exét szereti?
Van egy pasi a suliban (19), flörtnél több nem volt köztünk, vagyis nem beszéltünk soha. Aztán ismerősök lettünk Facebook-on. Beszélgettünk.. Elmondta, hogy biztos észre vettem mennyire "szimpatizál" velem, nagyon vonzódik hozzám és bejövök neki. Mondtam, hogy én is így vagyok vele. Aztán olyanokat írt, hogy sokat gondol rám, viszont van egy csaj, akit mindennél jobban szeretett, és nem igazán van túl rajta. És tudja, hogy nincs esélye már nála, de reménykedik..
Megértem.. Én is pár hónapja vagyok túl egy komoly kapcsolaton, tudom milyen nehéz. Kicsit vigasztalgattam, elmondta, hogy nagyon zárkózott ilyen téren, mert amúgy egy nagy szájú "macsós" pasi. Aztán mondta, hogy mennyire normális csaj vagyok és nem akar megbántani, se kihasználni, de egyenlőre nem lehet köztünk komolyabb kapcsolat.
És, hogy ne beszéljünk könnyebb lenne mindkettőnknek, mert nem akar belém szeretni és engem se akar magába bolondítani, mert még mást szeret, higgyem el, hogyha nem szeretné azt a csajt, nem gondolkozna rajta... Én elfogadtam, tiszteletben tartom, de nekem nagyon kell ő! Szeretném, ha megismerne, de nem akarok a nyakába lógni.
Mit tudnék tenni?
Azt elmondta, hogy más lányoknál keresi a javulást,vagyis szexel másokkal, de engem nem akar kihasználni.
Lesz ez máshogy? Vagy felejtsem el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!