Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt aludtam a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt aludtam a legjobb barátommal. Mit érezhetett?

Figyelt kérdés

2 hete együtt aludtam egy buliban a legjobb barátommal. Mások úgy vették észre az elmúlt időben,hogy tetszek neki.. Aztán 2 hete együtt aludtunk,nem történt semmi,csak simogatott, átölelt meg mindig bújt hozzám..

Szerintetek élvezhette?

16L

2014. jan. 5. 02:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem álló farokkal izzadt niagarát.
2014. jan. 5. 03:00
 12/17 anonim ***** válasza:
A fiúknak is szükségük van egy kis "bújásra".Nem biztos,hogy mindjárt bele kell gondolni valamit is.
2014. jan. 5. 07:46
 13/17 anonim ***** válasza:
22%
Kívánom neked,hogy valamikor te is élj át ilyet. Akarod,de a fiú meg nem.
2014. jan. 5. 09:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

25F én is szoktam havercsajokkal aludni

van amelyikkel mindig összebújok de semmit nem akarok tőle csak ha már ott van 2 centire szar a fal fele befordulva alukálni

nem kell túlmagyarázni

2014. jan. 5. 13:04
 15/17 anonim ***** válasza:
25 évesen kicsit más, mint egy kanos 16 évesként.
2014. jan. 5. 13:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért annyira nem kell sajnálni.
2014. jan. 6. 17:52
 17/17 anonim ***** válasza:
legjobb barátod..ergo nem jön be neked...akkor miért hagytad?? nekem is van nagyon jó fiú barátom akivel egy ágyban aludtunk párszor, de nem kezdett simogatni,semmi,attól még szerintem állhatott neki a cerka mindenesetre :DD mindegy, mi is 16-ok vagyunk...és nem hagytam volna mert egy barát. ne képzeljen mást. akkor más a szitu ha neked bejön..de akk miért nem jártok?
2014. jan. 6. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!