Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek meleg a haverom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg a haverom?

Figyelt kérdés

vizi pipáztunk kerti partiba mikor a redbullos dohányt szivtuk mondta ő nem sziv bele mert káros de a füstött fújjuk rá oda hajolgatott mindenki képébe és ráfújtuka füstött már ez gyanus.

volt amikor egy másik sráccal úgy űlt hogy rá rakta a lábát

volt hogy átölelte ,meg vállára tettea fejét ,neki dőlt stb...22 éves

csaja még nem volt ,és nem is szereti őket

2014. jan. 4. 23:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

hogy érted hogy nem is szereti a csajokat ? mondta ?

ennyiből nem igazán lehet leszűrni szerintem. azok, amiket leírtál csak szimplán aranyos és barátságos viselkedések. szerintem ha igazán jó haverod, akkor nyugodtan rákérdezhetsz feltéve persze, hogy ha mondjuk a válasz igen lesz, akkor is kiállsz majd mellette és elfogadod úgy, ahogy van. ezzel számolnod kell.

2014. jan. 5. 19:57
 12/13 anonim válasza:
le is törölték gratulálok
2014. jan. 5. 20:00
 13/13 anonim ***** válasza:
92%

Lehet, hogy meleg. Amúgy zavarna?

Egyszer az egyik haverom tanárja hergelte fel magát, hogy mi az már, hogy melegek, meg ilyenek. És srác beoltotta, de eléggé. Az egész osztály röhögött a tanáron. :D Nem esett neki jól, de megérdemelte. Ötös lett abból, amit tanított, nem tudott belé kötni :D

Ugyanígy csinálta egy leszbi párnak is egy másik osztályban. Csak a csajosabbik lány sértődött meg rajta. Egyszer a pasis csaj maradt beszélgetni egy kicsit a tanárral. Onnantól nem szólt be nekik sem, de szerintem kultúráltan megbeszélték, már amennyire egy ilyennel lehet :)

:D Nem tudom, hogy miért kellett ezt elmesélnem, talán azért, hogy ne úgy ismerd a haverod, hogy X. Y., és meleg. Mert az nem jó:)

17f

2014. jan. 6. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!