Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meleg a haverom?
vizi pipáztunk kerti partiba mikor a redbullos dohányt szivtuk mondta ő nem sziv bele mert káros de a füstött fújjuk rá oda hajolgatott mindenki képébe és ráfújtuka füstött már ez gyanus.
volt amikor egy másik sráccal úgy űlt hogy rá rakta a lábát
volt hogy átölelte ,meg vállára tettea fejét ,neki dőlt stb...22 éves
csaja még nem volt ,és nem is szereti őket
hogy érted hogy nem is szereti a csajokat ? mondta ?
ennyiből nem igazán lehet leszűrni szerintem. azok, amiket leírtál csak szimplán aranyos és barátságos viselkedések. szerintem ha igazán jó haverod, akkor nyugodtan rákérdezhetsz feltéve persze, hogy ha mondjuk a válasz igen lesz, akkor is kiállsz majd mellette és elfogadod úgy, ahogy van. ezzel számolnod kell.
Lehet, hogy meleg. Amúgy zavarna?
Egyszer az egyik haverom tanárja hergelte fel magát, hogy mi az már, hogy melegek, meg ilyenek. És srác beoltotta, de eléggé. Az egész osztály röhögött a tanáron. :D Nem esett neki jól, de megérdemelte. Ötös lett abból, amit tanított, nem tudott belé kötni :D
Ugyanígy csinálta egy leszbi párnak is egy másik osztályban. Csak a csajosabbik lány sértődött meg rajta. Egyszer a pasis csaj maradt beszélgetni egy kicsit a tanárral. Onnantól nem szólt be nekik sem, de szerintem kultúráltan megbeszélték, már amennyire egy ilyennel lehet :)
:D Nem tudom, hogy miért kellett ezt elmesélnem, talán azért, hogy ne úgy ismerd a haverod, hogy X. Y., és meleg. Mert az nem jó:)
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!