Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hány évesen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány évesen az ideális elveszíteni a szüzességünket? 14/l

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert már 5 lány osztálítársam elveszítette(ami szerintem igazából ciki)és hogy általában mikor lenne megfelelő:) normális válaszokat kérnék

2014. jan. 4. 22:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A barátod tartsa vissza a kis kukiját, mert ha szeret akkor tud várni is rád. Nem kéne még lefeküdnöd, főleg nem mert cikinek érzed. Ne veszítsd el a fejed.
2014. jan. 4. 22:23
 12/18 A kérdező kommentje:
nem is szeretnék most mert még minimum 2évet szeretnék várni mert nem is vagyok rá felkészülve, csak néha egy két pillanatnyilag elveszítem a fejem amikor hiányzik....
2014. jan. 4. 22:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha vársz még vele, akkor jól teszed ! :) Jól látni a korosztályodban a különbséget lány és lány közt..Te képviseled a normált!:)

19/F

2014. jan. 4. 23:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Abszolút rendben van a felfogásod, nagyon örülök, hogy vannak még ilyenek. Én is hasonló cipőben járok, de a kapcsolatom csak 2 hónapos. Azt gondolom, hogy amíg nem érzed magad teljesen biztosnak benne, és nem vagy róla meggyőződve, hogy sosem fogod megbánni, addig nem érdemes, mert esetleg utána is dilemmázni fogsz, hogy helyes volt-e. Én úgy vagyok ezzel -és bár a barátom szeretné, mert hát melyik pasi nem, azért mégis megért és egyáltalán nem siettet semmit-, hogy semmiképp nem fogok addig, amíg bármilyen kételyem van ezzel kapcsolatban. Ehhez annyi más kérdés kapcsolódik. Szőrzet vagy nem? Hány évesen ideális? Milyen hosszú kapcsolatban? stb. Amíg ezekkel nem vagy rendben, nem kell szerintem. A barátod biztosan megérti. Ha nem, akkor nem érdemel meg. És ha magad is cikinek érzed, az azt jelenti, hogy van egy stabil értékrended, amit nem ingat meg az osztálytársaid felelőtlensége (ha nem lenne stabil, már te is elvesztetted volna, így értem). Szerintem várj, de nem gondolom, hogy konkrét számot lehetne mondani. Inkább az érettség a fontos. De átlagban olyan 16-17 év körül ideális szerintem. Remélem segítettem! :) 15/L
2014. jan. 4. 23:16
 15/18 A kérdező kommentje:
igen, köszönöm a válaszodat:)
2014. jan. 4. 23:39
 16/18 anonim ***** válasza:

Az az 5 lány szinte biztos hogy csak kamuzik, hogy érettebbnek tűnjön. És ha mégse, mit számít az? Ha te úgy érzed hogy még nem vagy kész rá, akkor ne csináld.

Van egy szabály: ha elég érettnek érzed magad, hogy bemenj a boltba és óvszert vegyél, vagy hogy elmondd a szüleidnek, hogy szexelsz, akkor csináld. Ha ez neked még ciki, akkor ne.

2014. jan. 5. 02:37
 17/18 xeniah ***** válasza:

Szerintem esküvő után. És képzeld, nem vagyok egyedül ezzel!

[link]

2014. jan. 6. 15:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy ideális. Ne azért feküdj le valakivel, mert "már ideje lenne", hanem mert szereted! Lehet, hogy most szerelmes vagy, de még gyerek, szóval mindenképpen várj vele, hogy semmiképp se bánd meg később! Érezni fogod, mikor ért meg rá a kapcsolat és te/ti is.
2014. jan. 7. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!