Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek a magas lányok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 21:14
11/14 anonim válasza:
nekem imponál, ha egy lány magas :) 16/f 182 cm
12/14 anonim válasza:
Én is 180 centi vagyok(22 éves), nehezebb ìgy pasizni,kevés a magas srác,mindenki csak ilyen közepes magasságú,nekem pedig a 190 vagy afölötti srácok tetszenek.de egyébként nem zavar,nem is akarnék változtatni rajta,ìgy elegáns,magas,vékony vagyok :) a barátom pedig 195 centi.Szerintem általában tetszik ez a srácoknak csak kicsit félnek a magas lányoktól,de nem hátrány,az igazán jó pasik úgyis 180 felett vannak :)
13/14 A kérdező kommentje:
Ez igaz, hogy 180 felett vannak a jó pasik :D
2014. jan. 4. 21:45
14/14 anonim válasza:
Magas és arányos lányok igen!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!