Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én tapasztaltam olyat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tapasztaltam olyat, hogy a Máté nevű férfiak tök jól néznek ki?

Figyelt kérdés

Azok közül a férfiak közül, aki eddig nagyon tetszett nekem (kb. 4 volt), hármat Máténak hívnak. Egyszer voltunk bulizni, és megismerkedtem a barátnőm haverjaival, akik közül az egyik igencsak jó pasi volt. Na vajon hogy hívták. Máté. :D Nagyon durva. Ti is tapasztaltatok már ilyet?

A kérdés a Máté névre is vonatkozik, meg más névre is, amit ti írtok :D

2014. jan. 4. 12:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A Zolik tényleg zizik. Sok puszi, Mészáros Zoltán Máté! (facebookon jelölj)
2014. jan. 4. 13:03
 12/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Neked véletlenül nem Zsuzsa a neved?
2014. jan. 4. 13:09
 13/18 anonim ***** válasza:

Egy Mátét ismerek, de azt nem nevezném se férfinak, se jóképűnek. Nekem legalábbis nem tetszik, de inkább a stílusa, ami visszataszító. Kinézetre simán csak nem az esetem.

Két Zolit is ismerek, egyik a bátyám, másik meg csak úgy, ismerős, és állíthatom, hogy tényleg zizik. Az ismerős esetében inkább negatívan.

Nagyon nem ismerek több azonos nevűt, vagy csak én nem tudok róla...

2014. jan. 4. 13:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Na takarodjatok már a bélbe a f::szságaitokkal. (fészpalm, fészpalm, fészpalm)

A nagy merítés miatt persze, hogy sok jóképű Máté van. Hiszen Mátékkal Dunát lehet rekeszteni. Most van tizen-huszonéveiben az a generáció, amelynek szülei a 80-as-90-es évek fordulóján más nevet se adott a fiúgyerekeknek, csak

Máté

Márk

Milán

Dávid

Dénes

Dániel

Bence

Mint a lányoknál a

Vivien

Patrícia

Kitti

Cintia

Brigitta

Zsófia

Nikolett

Bernadett

Bettina

Ezek találnak most egymásra.

Jelentem momentán van óvodás-kisiskolás korban a Bendegúz*-Benedek-Domonkos-Patrik brigád.

* Szülők lettek az "Indul a bakterház" b::zik.

2014. jan. 4. 13:15
 15/18 anonim ***** válasza:
én 2 helyes Mátét ismerek, de nem általánosítok.. láttam már csúnya Mátét is:D
2014. jan. 4. 16:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is Máté vagyok. Kb. 160 magas, gizda, szemüveges, görbehátú, gép előtt recskázó. Puszillak, kedves vagy, hogy helyesnek tartasz :* <3
2014. jan. 4. 23:15
 17/18 A kérdező kommentje:

#16: Ezek nem tűnnek olyan dolognak, amiket ne lehetne megváltoztatni :) Max a magasságodat nem, de a gép előtt recskázás nem genetikai dolog, úgyhogy nem szólhatsz egy szót sem.

Örülök, hogy nem csak én tapasztaltam! :D

2014. jan. 5. 11:42
 18/18 anonim válasza:
Én is tapasztaltam. A barátom Máté, 8 évvel fiatalabb nálam és jól néz ki. ;) (y)
2015. jún. 28. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!