Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiú aki tud tiszta szívből szeretni feltételek nélkül?
Kérdező!
1. elengedted, aki ilyen volt (tehát feltétel nélkül szeretett)
2. mindig visszautasított, akit szerettél
Ha ugyanarról az emberről beszélsz, akkor valami nagy baj van a fejedben!
"valami nagy baj van a fejedben"
Ehhez nem volt elég megnézni a mondattagolását?
"Ha szerinted hülye a kérdés akkor miért nyitottad meg és miért vetted a fáradságot hogy válaszolj rá hmm?"
Végül is meg sem lepődöm ezen. :D Az olvasással vagy az értelmezéssel van problémád? Én nem a kérdésre mondtam hanem rád...
Azért válaszolok rá bár sztem ezt sem fogod tudni értelmezni de,
Azért nyitottam meg és válaszoltam rá mert: azt kérdezed h tud e vki (fiú!!).. .. .. szeretni, és magamra vettem!, mert ezt úgy írod le h minden csávó egy sza**ázi és gondolom te át lettél ba**va.(nem olvastam többi kommentet) Hát képzeld h van, és van olyan csaj aki tud t.. sz.. sz.. f.. n..? Nyilván van... Holott nem a kérdésre írtam a válaszom arra is ez vonatkozik mondjuk.
Nem tudom h tudod e értelmezni mit mondok, vagy nagyobb baj ha félreérted. Kb olyan mintha azt kérdezném h "Van még olyan csaj aki nem egy oltári nagy k**va?" Na cső.
Ui.: Ne hümmögjél.
Az én barátom ilyen :)
Nagyon nagyon szeretjük egymást :)
15/l 16/f :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!