Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik orr fétis?
Figyelt kérdés
Azt kell mondjam,egy ideje megfigyeltem,hogy a nagy orrú pasikra bukok(a méret a lényeg :D) ,de főleg olyanokra,mint ami az araboknak van,az a puklis :D Nagyon beindulok rá,na. Lehet ez már fétis? Van még így valaki?2014. jan. 3. 23:04
1/6 anonim válasza:
Két lyuk, amit sosem kaphatok meg...:D
2/6 anonim válasza:
Szerintem te tudat alatt a pénzre buksz.
3/6 kismutyesz_ válasza:
Nekem pina fétisem van, és? Magánügyed.... :D
5/6 anonim válasza:
Isten megkérdezi a teremtéskor a nemzeteket, hogy ki milyen orrot szeretne.
Megkérdezi a négert:
- Te milyen orrot szeretnél?
A néger azt válaszolja:
- Valami széleset egy pont hozzám illőt.
És lám széles orra lett. Megkérdezi az európait:
- Te milyen orrot szeretnél?
- Egy kicsit keskenyebbet mint a néger.
És lám megkapta.
- És te zsidó milyet szeretnél?
- Pénzbe kerül?
- Nem.
- Akkor jó nagyot.
6/6 anonim válasza:
biztos, bármilyen fétis létezik, én meg a kis orrú pasikra bukok, főleg ami felfele áll és hegyes, az a kis disznó orr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!