Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha az apukámat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha az apukámat folyton a szerelmemnek nézik?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de nekem ez nagyon ciki... Akárhová megyünk, folyton azt hiszik, hogy apukám a barátom, volt már hogy a feleségének is néztek... és már félek vele menni mert mindenki azt hiszi... most mit csináljak?

13/L

2014. jan. 3. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki, hogy formában van a fater! vagy te ilyen ramatyban..
2014. jan. 3. 14:51
 2/4 Zakathol ***** válasza:
Vedd ki a farkát a szádból.
2014. jan. 3. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán probálj ugy kinézni mint egy normális 13 éves lány, nem pedig mint egy 30.....40 éves asszony.
2014. jan. 3. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:

nálunk is igy van. apa 19 éves volt mikor születtem és alapból fiatalos is én meg talán kissé koravén de nem annyira olyan 23nak néztek még max.Szóval volt hogy mondtak hogy a fiatal pár iylesmi de megse halljuk.

19/L

2014. jan. 3. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!