Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mikor beszéltek csúnyán egy lány előtt? 21L
Figyelt kérdés
Egyenlő azzal,hogy nem érdekel titeket a másik,és azért használtok csúnya szavakat? (g*ci,ba*meg stb)2014. jan. 3. 14:05
12/13 Paulik Áron válasza:
Én szándékosan nem beszélek rondán, szerintem undorító szokás a mindennapi beszédbe belekeverni. Néha jólesik kimondani ezt-azt, de egy lánnyal szemben sosem engedném meg magamnak, még azt hinné, hogy bunkó paréj vagyok.
Attól, hogy egy srác trágárul beszél veled, nem biztos hogy nem érdekled, sőt inkább menőzni akar. Bár elég szánalmas.
24F
13/13 anonim válasza:
Én akkor a ideges vagyok.De a lányhoz már nem intéznék ilyen beszédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!