Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma este felmegyek a barátomhoz, de most jött meg. Mit csináljak? ( többi lenn)
Most mi nem jó? Mondd meg neki h megvan. Ennyi.
Ha mégis nekiálltok akciózni, tegyetek törölközőt a feneked alá, hogy ne legyen minden csupa trutyi.
Mi a rákért lenne baj, hogy érzi a betétet? Ha ez neki problémát okoz, nagyon gyorsan keress egy normális srácot...
Ezt az egészet meg inkább vele beszéld meg. Ha nem érti meg, szintén nagyon gyorsan keress egy normális srácot.
A fiúk (ha nem teljesen idióták vagy gyökerek) teljes mértékben elfogadják ezt a dolgot a lányoknál.
Nem fogja zavarni, hogy esetleg betétet használsz. Ha pedig átázol akkor egyszerűen cserélj tampont.
Ennyi mond meg a sracnak hogy mi a helyzet!!! :))
Meg fogjaerteni.... ja es nem aza lenyeg hogy szexeljetek vagy hasonlo... nezzetek filmet es bujjatolossze az is eleg jo(szerintem). ;)
16L
nemtudom, szerintem elég hülyeség úgy, hogy odamész, vagy felhívod és "szia, menstruálok, csak szólok"...
nálunk ez úgy működik, hogy ha átmegyünk egymáshoz és netán hevességre kerülne sor (ami persze nem mindig van, mert sokminden mást is szoktunk csinálni), és a bugyija felé matatnék, akkor ő szépen megfogja a kezem és elhúzza onnan, odasúgja két csók között, hogy "ma ne" és ennyi.. én tudomásul veszem, csókolózunk meg bújunk egy fél óráig még, aztán csinálunk valami mást, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!