Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek az ilyen lányok?
Nézd, ha 40 felett, 2-3 gyerek után ilyen alakod lesz, akkor nyerő vagy.
De ha 13 évesen ilyen, akkor 10 év múlva már sokkal rosszabb lesz... úgyhogy ideje lenne tenni valamit, komolyan!
Szoktál sportolni? Nem cukkolásból kérdezem. A testsúllyal semmi baj, nekem nagyon is bejön az ilyen alkat, de 13 évesen még eléggé strapabíró az emésztőrendszer, vagyis az össze-vissza evéstől sem hízik meg az ember, kivéve, ha tényleg nagyon sokat eszik. Az alábbiak merülhetnek fel:
- Pajzsmirigy betegségek
- Túlzottan mozgásszegény életmód
- Depresszió
- Rossz neveltetés, rossz étrend
Ezeket érdemes kiiktatni, mint mondtam, nem a fogyás, hanem az egészség miatt.
Figyelj, van valami amiről tudnod kell!
Le kell adni néhány kilót, de kva gyorsan!
Később, mikor már agyilag megérted, hogy konkrétan miért, már nehezebben is megy a fogyás!
Tudom magamról!
Most, itt az alkalom, hogy tegyél valamit önmagadért, mert ez később csak rosszabbodik!
Például a növekedést is befolyásolja a túlzott zsírmennyiség, olvass utánna!
Kezdj el úszni, vagy táncolni, sportolni, mert ebben a korban nem éppen jó a kajáról lemondani!
Válogasd meg, hogy mit teszel a szádba! Pl süti, csipsz, cola meg ilyenek legyenek hanyagolva!
Hallgass rám! Később nagyon megbánod, ha most nem lépsz!
Ne beszéljünk a sok csúfolkodásról, meg nehézséget fog okozni a pártalálásban, és amúgy is egészségtelen!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!