Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, megtanulnátok a jelbeszédet, ha cserébe Weisz Fanni lenne a barátnőtök?
Figyelt kérdés
Most szilveszterkor Áder János beszéde közben Weisz Fanni tolmácsolta az elnök szavait a hallássérülteknek. Akik ismerik őt, az egybehangzó állításuk szerint ugyanolyan szép belül is, mint kívül. Ha ő lehetne a barátnőtök, vállalnátok, hogy megtanuljátok a kommunikáció ezen formáját?2014. jan. 2. 23:44
21/24 anonim válasza:
20
igen középkategóriás lány, ezen nincs mit vitázni, objektíven nézve 10/6
persze neked attól még tetszhet nagyon, nem zárja ki egymást a két dolog
a filmet meg nem láttam, de mint mondtam szerintem sokkal lényegesebb dolgok vannak annál minthogy megtanuljam a jelnyelvet amit valószínű életemben 1X fogok használni és akkor se sokszor....
ráadásul ha jól tudom minden országban különböző....
aki meg lepontozta az első válaszom az nyalja meg a hegedűmet
24/24 anonim válasza:
Könnyen meglehet tanulni, de Weisz Fanni tud szájról olvasni. Szép lány, nagyon szép és csinos is. Én egyszer láttam őt már élőben, és emlékszem valaki mondta hogy ha gondolom nyugodtan köszönjek neki vagy valami meg vigyázzak mit beszélek mert jól tud szájról olvasni. Tényleg tud, halkan egy sziát tátogtam és vissza köszönt. Picit furcsa volt hallani de eléggé meg lehet érteni. A jel beszédet menet közben is meg lehet tanulni. Egy lány rokonom Weisz Fannihoz hasonlóan siket bár ő nem születése óta, ő 15 évesen lett az egy gázpalack robbanás miatt megsérült szerencsére nem látni rajta de a hallásának annyi. Ő is megtudta tanulni a jelbeszédet, beszéde is picit furcsa mert nem hallja a hangját csak úgymond érzékeli annyira szabályozni nem tudja, de megtanult szájról olvasni. Én nekem is volt átmeneti időszakom amikor fülproblémáim miatt hónapokig pocsékul hallottam már szó volt hogy kapok hallókészüléket vagy valami hasonlót mert rá kellett készüljek hogy megsüketülök, de szerencsére ez nem történt meg. Valamilyen szinten tudok én is jelbeszéddel, szájról olvasni is 90% osan tudok én elboldogulnék az ilyen kommunikációval. Ha ez lenne az ára hogy Weisz Fannit megkapjam ez odáig oké is, de az csak egy dolog hogy ő külsőre nagyon szép, de a belső tulajdonságait nem ismerem, nem tudom milyen az alaptermészete, meg a jelleme, az hogy a közéletben megjelenik az nem tükrözi a mindennapjait. Én meg úgy tudom van barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!