Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/21 anonim válasza:
de ha ennyit adsz meg magadról, akkor nyílván senkinek nem fogsz kelleni, egyébként a szépség relatív, lehet hogy magadat csúnyának találod, de könnyen meglehet hogy más szépnek találna
12/21 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség.
2014. jan. 2. 21:32
13/21 anonim válasza:
#11, de hiszen volt már egy jelentkező, a 18 éves lány, aki mindig csúnya fiúkról álmodozott! :)
(Mondjuk megértem a jelentkezőt. Én meg a csúnya lányokat szeretem... :)
14/21 anonim válasza:
Ismerkednénk csúnya fiúkkal, de nem biztos, hogy itt.Miért vagy csúnya? Nagy orr, pattanás, kövérség? Ha én nagyon csúnya vagyok, ismerkednél velem?
15/21 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, mit értesz csúnya alatt. Egyáltalán nem biztos, hogy az vagy. Küldj esetleg képet, ha gondolod! Egyébként meg nagyon nem csak a külső számít!
16/21 A kérdező kommentje:
Ha irsz privit küldök.
2014. jan. 2. 21:53
17/21 anonim válasza:
minden álmom...de hülyeség! "nem kellek senkinek" hát b.sszus annyit írtál, h ronda vagy asszed tolongani fognak? jó ég-.-
18/21 A kérdező kommentje:
Jolvan ne idegeskedj.
2014. jan. 2. 22:27
19/21 anonim válasza:
Azt hiszed, hogy kiírtál egy kérdést, hogy "ronda vagyok, ismerkedünk?", és nem jelentkeznek, akkor tényleg ronda vagy? Ebből honnan tudnánk? A legtöbb ember rondának látja magát, mert nincs önbizalma. Valójában meg nem rondák, csak átlagosak, de vannak olyanok is, akik szépek! Linkelj magadról egy képet, vagy írj priviben, és elmondom a véleményem.
20/21 A kérdező kommentje:
Ha irsz privit küldök képet.
2014. jan. 2. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!