Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért késik megint a menstruác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért késik megint a menstruációm?

Figyelt kérdés

nyáron lefeküdtem a barátommal, akkor vesztettem el a szüzességem, persze mindig óvszerrel csináltuk ! annyira idegeskedtem hogy vagy 5 napot biztosan késett ...

utána lefeküdtem vele, de nem csináltuk sokáig maximum fél óra, utána nem késett maximum egy - két napot.

de most volt vagy 1 óra.. a gumi nem szakadt ki, és 5 napja késik, közbe görcsölök mint mikor megszokott jönni, mellem is fájt, de még mindig semmi, és nagyon ideges vagyok ?

esetleg idegesség, vagy hormonzavar ?

#kédok
2014. jan. 2. 14:18
 1/2 anonim válasza:

"idegesség, vagy hormonzavar"

Leírtad a választ,ne aggódj. :) Teljesen mindegy,hogy 5 percig,vagy 1 óráig szexeltetek,ha használtatok óvszert.

Nyugodj meg,és meg fog jönni.

2014. jan. 2. 14:53
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi:
2014. jan. 2. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!