Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen, ha egy srác szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen, ha egy srác szerelmes?

Figyelt kérdés
Kicsit nehéz elképzelnem milyen ha egy srác szerelmes... Valahogy kicsit képtelennek tűnik nekem.Sajnálom ha valakit ezzel megbántok.De szerintem még sosem láttam szerelmes srácot >< Lehetetlennek tartom,hogy valaki úgy szeressen egy lányt,hogy nem az első dolga a szexre gondolni.
2014. jan. 2. 01:10
 1/10 anonim ***** válasza:
milyen bammeg...szerelmes!
2014. jan. 2. 01:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert te is egy hülye p*csa vagy, azért.
2014. jan. 2. 01:11
 3/10 The Guard ***** válasza:
Amikor szerelmes egy srác akkor úgy viselkedik mint egy robot
2014. jan. 2. 01:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Én meg szerelmes lanyt nem tudok elképzelni.
2014. jan. 2. 01:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Lányként írom, hogy vannak olyan lányok akik másra nem is jók és nem is tudnak mást adni csak szexet!..Ezekbe senki nem lesz szerelmes, talán ezért nem láttál még szerelmes férfit!
2014. jan. 2. 01:19
 6/10 A kérdező kommentje:

Először is nem vagyok p...a

Másodszor is nem azért tettem fel a kérdést mert egy utolsó hülye vagyok aki csak a szexre jó , csak egyszerű kíváncsiságból.Általában azt hallani az emberektől ,hogy átba...ak stb . Én még soha nem voltam még együtt fiúval úgy (mielőtt valaki kiforgatná a szavaimat csajjal sem ) Jó lett volna tudni,hogy vannak-e olyan emberek akik tudnak szerelmesek lenni.De hát látni mennyire hülyék az emberek, én naív voltam mert azt hittem több normális választ kapok, ti meg azért mert egyből azt hiszitek hogy valaki k..va és egyebek ;)

2014. jan. 2. 01:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Exem a szakítás után mondta, hogy senki sem fogja őt annyira szeretni mint én. Kár, hogy ő nem így érzett irántam :)
2014. jan. 2. 02:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Attól, hogy szeretem, még gondolhatok a szexre vele, vagy már azis gond? :D
2014. jan. 2. 03:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Természetes dolog, hogy akit szeretek azt szexuálisan is kívánom. Egy lánynál is természetes érzés ez. Ha nálad nincs ilyen, még gyerek vagy. Ennyi.

Egyébként valószínűleg ugyan olyan, amikor egy srác szerelmes, mint amikor egy lány az: folyton az illető jár a fejőben, "vele kel, vele fekszik", ha nincsenek együtt, hiányzik neki a másik, ha bajban van az illető, vagy szomorú, segíteni szeretne neki, mert szereti és megfejelném azzal,hogy meg akarja védeni természetesen.

Nálam legalábbis így van. Csak az a baj, hogy piszkosul fájó érzés, ha viszonzatlan. :(

22/F

2014. jan. 2. 11:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Èrtem, nem ugy èrtettem h nem gondolhatrá. Köszönöm azt a pár normális választ :)
2014. jan. 2. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!