Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen, ha egy srác szerelmes?
Először is nem vagyok p...a
Másodszor is nem azért tettem fel a kérdést mert egy utolsó hülye vagyok aki csak a szexre jó , csak egyszerű kíváncsiságból.Általában azt hallani az emberektől ,hogy átba...ak stb . Én még soha nem voltam még együtt fiúval úgy (mielőtt valaki kiforgatná a szavaimat csajjal sem ) Jó lett volna tudni,hogy vannak-e olyan emberek akik tudnak szerelmesek lenni.De hát látni mennyire hülyék az emberek, én naív voltam mert azt hittem több normális választ kapok, ti meg azért mert egyből azt hiszitek hogy valaki k..va és egyebek ;)
Természetes dolog, hogy akit szeretek azt szexuálisan is kívánom. Egy lánynál is természetes érzés ez. Ha nálad nincs ilyen, még gyerek vagy. Ennyi.
Egyébként valószínűleg ugyan olyan, amikor egy srác szerelmes, mint amikor egy lány az: folyton az illető jár a fejőben, "vele kel, vele fekszik", ha nincsenek együtt, hiányzik neki a másik, ha bajban van az illető, vagy szomorú, segíteni szeretne neki, mert szereti és megfejelném azzal,hogy meg akarja védeni természetesen.
Nálam legalábbis így van. Csak az a baj, hogy piszkosul fájó érzés, ha viszonzatlan. :(
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!