Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondolhatott?
Van egy férfi, már nagyon régóta, hónapok óta tetszik nekem.
Közel lakunk egymáshoz, és ha találkozunk, akkor mindig köszön meg integet, pedig beszélni még csak eddig pár szót beszéltünk, az is jelentéktelen volt.
Aztán ma délután dolgom volt, éppen indultam otthonról, mikor megláttam, kint van, ő is egyből észrevett, köszönt, én pedig rászóltam, hogy várjon.
Ismerőseimnek adtam kis újévi csokifigurát, és még volt nálam, ezért odamentem, és buék-ot kívántam, és adtam neki is egyet.
Aztán megköszönte, és puszit is adtunk egymásnak.
Hát ekkor már rettenetes zavarban voltam, alig vártam, hogy eljöjjek onnan, és már a végén nem is értettem, mit mondott, nagyon igyekeztem elköszönni.
Szerintetek mit gondolt rólam?
26/N
Simán lehet hogy ő is legalább olyan zavarban volt, de tuti örült az ajándéknak. Nem lepődnék meg, ha legközelebb ő szólítana meg :) Gondolni meg kb ilyet gondolhatott, hogy "Azta, idejön... mitakarhat mitakarhat ezmegmi? AJÁNDÉK? atyaisten, lehet hogy ő is érdeklődik... elkérjem a számát? ne kérjem még? huuuuuuuu legközelebb tuti elkérem!"
aranyos történet, majd írd meg, mi lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!