Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 6-7 éves kisgyerek rányit szex közben a szüleire, tesójára a párjával, vagy akárkire, milyen hatással lehet az a fejlődédésre?
Jó kérdés... tudod, volt idő, mondjuk a paraszti világban, ahol a lehető legtermészetesebb volt - mivel egyetlen szobában élt a család -, hogy a 6-7 éves gyerekek látták a szüleiket szexelni. (Ld. Illyés: Puszták népe, na ott nem volt szükség felvilágosításra)
Szerintem jobb beszélni róla, mert esetleg téves képzetek alakulhatnak ki a gyerekben. Persze az alapok szintjén (anyu meg apu összebújtak, mert szeretik egymást, stb.), és ha kérdez, akkor őszintén válaszolni. Csak annyit elmondani, amennyi érdekli. Én ezt tenném...
Én régen az unokanővéremre nyitottam rá,nem igazán értettem,hogy mit csinálnak,annyit mondtak,hogy néha nagyok is játszanak és adtak valamilyen édességet(már nem emlékszem,hogy mi volt)és ennyivel el volt intézve a dolog).
Lelkileg nem sérültem,a fejlődésemre sem volt hatással,legalább is nem ennek tudom be,hogy nem érem el a 160centit.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!