Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnek ilyen szépek a kóreai csajok?
10 000 000x gyönyörűbbek mint a beképzelt magyar csajok akiknek minden retard f@@sz mondja h ők a legszebbek mert h kanosak.. és közbe csak az egójukat növelik :D
namindegy Szerelmes vagyok egyszerre 9 csajba :D
http://www.youtube.com/watch?v=Z6FPJOgfCkc
a zene epikusan sz**r és f0s de akik előadják awww :3 idesz**ro0k milyen cukik :3 :DD
egyszerű: koreában van a legjobb plasztikai sebészet,remélem ezek a képek elégé meggyőzőek,ha meg valami bajod van ellehet takarodni a pi csába,legalább több szép nő jut nekünk
de vajon szellemben felérnek a japcsi lánybandákhoz?
a japcsi csajbandik nem ba..nak míg 1 bandiba vannak.
de ha mégis akkor kilökik a bandából.
nekik van ilyen bandás etikettjük?
jaj sztem is iró gyönyörűek :D leszarom a plasztikai rémhírewket tuti van attól sok szép csaj is aki alapból olyan és még ha nem is sok de azok fényévekkel szebbek az itthoni lotyóknál :D és jah ahogy tehetem eltakarodok innen :))
és nem nem fog megváltozni a gondolkodásom mert már 24 éves létemre örökre taknyos kölyök maradok :DD úgyhogy FACKOFF! !!!4!!NÉGY!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!