Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 10-es skálán mennyire undorító, amikor egy lány elég keményen leissza magát?
6# Számítottam egy ilyen válaszra...Az is undorító amikor egy férfi issza le magát, de egy nőnél/lánynál valahogy még rosszabb és ezt nem csak én mondom, mint srác, hanem rengeteg nőtől is hallottam.
Ahhoz meg, hogy jól érezze magát valaki, nem kell s*ggrészegnek lennie. Ne érts félre, nem vetem meg az alkoholt, de nem kell túlzásba vinni. Én is egy sört meg 2-3 pohár pezsgőt ittam most szilveszterkor, józan maradtam, mégis élveztem a partit.
Csak ugyanezen a bulin volt egy lány, aki elég durván szétkapta magát, ami szerintem már ocsmány, főleg, hogy nem tudott magáról és...hmm...annyira ki volt, hogy még a himnuszról meg tűzijátékról is lemaradt.
Alkalomtól, rendszerességtől és a szétcsúszás mértékétől függő, hogy hány pontot kapna nálam. Ha csak véletlenül sikerül és amúgy nem szokott ilyet csinálni, nem hányja és pisálja össze magát, akkor mondjuk 3-6 pont között valahol. Ellenkező esetben a maximum ponthatár a csillagos ég... illetve a 10 :D
Amúgy vannak emberek, akik úgymond "tisztességesek" maradnak részegen is. Nem tudnak menni, kicsit nehezen megy a kommunikáció, de nem csinálnak magukból komplett idiótát és ez általában a fiúknak jobban megy, ezért is "gázabb" általában az emberek szerint, ha lány részeg.
lánynál 10/10 nőnél 10/10
fiúnál 9/10 férfinél 8/10
szerintem
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még. :)
Közben rájöttem, hogy a kérdésben megemlíthettem volna, hogy férfinál/fiúnál ugyanúgy undorító, csak én a lányokat nézem és így fiúkat/férfiakat nem veszem figyelembe.
Azzal viszont egyetértek, hogy aki tudja még részegen is kontrollálni magát, annál az embernél nem olyan gáz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!