Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány fiu van itt rajtam kivül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány fiu van itt rajtam kivül aki beleunt a sok kudarcba?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok.

2013. dec. 31. 18:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ha feladod akkor nincs csalódás.

Ne csalódásként éld meg,hanem úgy h ez van... Ha így fogod fel akkor feladnod sem kell hanem csinálhatod tovább.

2013. dec. 31. 18:20
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
lúúúúúzer.
2013. dec. 31. 18:20
 13/20 A kérdező kommentje:
utolso köszi rendes vagy.
2013. dec. 31. 18:25
 14/20 anonim ***** válasza:

"Igen jobb ha feledom igy kevesebb a csalodás."

Csak aztán ha emiatt évekig egyedül leszel, és teszem azt, a húszas éveid végén visszatekintesz, akkor az egész addigi életed tűnik majd csalódásnak. És talán vádolni fogod magad, mert nem tettél meg mindent, hogy megtaláld a párod. Azért az sokkal rosszabb.

De 17 évesen még nincs minden veszve. Tarts szünetet, aztán ha összeszedted magad, lehet, hogy azt is hülyeségnek fogod tartani, hogy kiírtad ezt ide.

2013. dec. 31. 18:39
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszi rendes vagy:)

De ha csunya lennél neked is más lenne a véleményed erröl a dologrol.

2013. dec. 31. 18:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Nos, nem vagyok éppen egy szépség, de most nem is a saját sorsomat írtam le, ha úgy tetszik, hanem egy barátomét, aki nemsokára betölti a 3. X-et, és még mindig semmi. És volt, hogy mondta már nekem, hogy ekkor, meg akkor máshogy kellett volna döntenie, többet próbálkoznia. Azért írtam, amit írtam, hogy te esetlegesen ne juss el idáig.
2013. dec. 31. 19:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Én nem, csak most pillanatnyilag utálom a csajokat, mert mind akire azthittem számíthatok, inkább barátnőjükkel töltik a szilveszert helyettem :D
2013. dec. 31. 19:18
 18/20 anonim ***** válasza:

Én is kezdek beleunni a keresgélésbe...szüneteltetem is egy darabig most. :/

F/21

2013. dec. 31. 22:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Én 25 éves koromig mindent megtettem, hogy megtaláljam a párom... nem jött össze. Ezek után kisujjamat se mozdítom nő miatt
2013. dec. 31. 22:15
 20/20 A kérdező kommentje:

Hát ez van srácok nekünk ez jutott.

Kösz a válaszokat!

2014. jan. 1. 04:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!