Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, melyik testalkat jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik testalkat jön be legjobban?

Figyelt kérdés

[link]

kort is írjatok légyszi

2013. dec. 31. 17:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Lám, a lányok válaszaiból most is kiderül, mennyire értelmetlenül gyúrják szét magukat a csávók. Azok leginkább mind csak maguk kedvéért csinálják, mert maguknak akarnak tetszeni, mert magukba szerelmesek.
2013. dec. 31. 18:27
 12/20 anonim ***** válasza:

2. és 3.

21L

2013. dec. 31. 18:55
 13/20 anonim válasza:
1,2 :D
2013. dec. 31. 19:18
 14/20 Pretty_Fighter ***** válasza:

Na,akkor majd én:D

Legjobban a 4. aztán a 3.:)

2014. jan. 19. 09:57
 15/20 anonim ***** válasza:

mikor rendszeresen jartam kondizni akkor olyan voltam mint balrol a 2. es sokkal jobban tapadtak a csajok!!! mindig megjegyzest tettek az izmaimra, meg ha valamelyik "megkapta a testem" akkor nem gyozott fogdosni meg bókolni :)

sajna meguntam a gyúrást.... :)

2014. jan. 19. 10:03
 16/20 anonim ***** válasza:
19%

Először is ez egy sz@r ábra, mert 3 alap testtípus helyett (mezo-, ekto- és endomorf), láthatjuk a 4 különböző ideje gyúró ektomorfot. (gyors anyagcseréjűt)

Ez az ábra egy fokkal jobb lenne [link]

Ezen belül kéne megnézni azt, hogy melyik és mennyire legyen kigyúrt.

A másik, hogy ezek közül az első kettő valami alultáplált Bud Bundy.

Akik szerint meg a konditerembe járók csak gyúrós majmok, akik magukba szerelmesek, javaslom menjen oda az egyikhez, és fejtse ki az álláspontját. Az sem utolsó szempont, hogy ha meg kell védeni a csajt, akkor nem a görbe hátú, golyóálló egyéniségű Májer Marcika fogja megoldani a problémákat.

Amúgy meg az egész kérdés egy sz@r, mert a csajok amúgy is inkább azt nézik, hogy maga a srác milyen ember, nem pedig hogy a három szomatotípus közül melyikbe került az illető a genetikájának köszönhetően.

2014. jan. 19. 10:10
 17/20 anonim ***** válasza:
62%
Azt azért elfelejthetnétek már, hogy azt hiszitek, ha izmosak vagytok meg tudtok védeni bárkit is... Maximum kevésbé mernek egy izmos emberbe belekötni, amúgy pedig ha agyban "ott vagy" és nem veszted el a fejed akkor egy nem gyúrós állat is meg tudja védeni azt a bizonyos lányt vagy éppen nem. Izmos embert is ugyan úgy felhasít a kés, ha 3-an esnek neki egyszerre és ugyan olyan fájdalom érzete van neki is mint bárkinek. A reflexei pedig szintén nem feltétlenül jobbak egy gyúros embernek mint egy nem gyúrósnak.
2014. jan. 19. 13:33
 18/20 anonim ***** válasza:
Én nem arról beszélek, hogy elijeszted a réten a mezei pockot, mert csúnyán nézett a barátnődre. Az utcán eleve felmérik, hogy az adott illetőbe érdemes e egyáltalán belekötni. Ha pedig beléd kötnek, az rendszerint eldől az első 20mp-ben, hogy mi a végkimenetel. A képlet egyszerű: aki nagyobbat üt, és hamarabb. Azt aláírom h egy harcművész technikailag hatékonyabb, és elver egy nála izmosabb, képzetlen embert. De a nagy átlagban az nyer, aki szimplán erősebb.
2014. jan. 19. 14:06
 19/20 anonim ***** válasza:

A gyúrós alfahím kanmajmok, akik a dominanciájukat és az érvényesûlésüket csak úgy látják megoldhatónak, ha kimutatják a fizikai erőfölényüket, mint a hímek az állatvilágban, bárkibe belekötnek, ha akarnak, és az érvelés akár fordítottan is lehet igaz: bennem, pálcikaemberben kisebb konkurenciát látnak, vagy semmilyet, nem úgy, mint a másik beállt nyakú mobiltelefonnepperben.

Én eleve kerülöm azt az univerzumot (éjszakai szórakozóhelyek, gyurmatermek, kaszinók, driftes találkozók, kokakóla bícshausz etc), ahol ilyen emberek mozognak. Nem akarom, hogy az én univerzumom találkozzon az övékkel, párhuzamosak. Ha mégis megtalálnának, kezelem őket a szellemi fölényemmel, mint egy jó pszichológus, úgy, hogy észre se veszik, én nyertem, vagy elszaladok.

Soha senkivel nem fogok leállni verekedni. Sem örökre nyomorék maradni, se bíróságra járni nem óhajtok.

A fentiekben pedig megvan a válasz arra is, hogy beszélgessek velük arról, önimádó majmok-e vagy se. Azt tudom, hogy a fitneszterem férfi öltözőjében mindegyik magát bámulja a tûkörben öltözéskor, vetkőzéskor, törölközéskor. És közben a haját simogatja meg a faxát lóbálja. Borzalom.

2014. jan. 19. 18:49
 20/20 anonim ***** válasza:

Én megértem, hogy az éjszakai élet bizonyos fajtája, meg az alvilág nem a te asztalod. Szerintem vagyunk ezzel még egy páran. De alapból önimádó tahóknak beállítani a sportoló, kondizó férfiakat/fiúkat gyökérség, és általánosítás. Amúgy meg akármennyire is felülír az embernél a kulturáltság és a civilizáció számos "állati ösztönt", kikerülni te sem tudod őket. A nők limbikus rendszerét mindig jobban fogja izgatni egy szélles vállú sportoló, mint egy görbe hátú pattanásos okostojás. Mivel emberek vagyunk, ezért az alap vonzalmat simán felülírja a másik ember természete, jelleme, és sokszor ez lesz a döntő. Hidd el, nem az összes konditeremben van, hogy:

"férfi öltözőjében mindegyik magát bámulja a tûkörben öltözéskor, vetkőzéskor, törölközéskor. És közben a haját simogatja meg a faxát lóbálja. "

Képzeld el, hogy van egy lányod, akinek van egy komoly kapcsolata, és elmegy nyaralni valahova a párjával. Mikor lennél nyugodtabb? Ha a srác:

-Vigyázok a lányára: ha belénk kötnek, kezelem őket a szellemi fölényemmel, mint egy jó pszichológus,vagy elszaladok.

-Vigyázok a lányára: 8 éve rendszeresen karatézok és kondiban erősítek, ha valaki kötekedni akar, akkor se lesz gond.

2014. jan. 19. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!