Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha én eddig összesen 12...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én eddig összesen 12 fiúval voltam akkor én már tapasztaltnak számítok?

Figyelt kérdés
17/N
2013. dec. 31. 15:40
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%
nem számítassz tapasztaltnak, nőnek meg még főleg nem.. ribinik már annál inkább! grat
2013. dec. 31. 16:09
 42/52 anonim ***** válasza:
aki ennyi mindenkinek oda adta magát,ennyi évesen az ne is álmodjon az "IGAZI"ról :)). ilyen igénytelen senkikbe,akik hamarosan ki égnek majd érzelmileg,azokba a kutya sem fog beleszeretni:)
2013. dec. 31. 16:25
 43/52 anonim ***** válasza:
52%

36.

Igen, szerettem a hölgyek társaságát. Na és? Csodás nők, csodás élményekkel, és mindre nagyon sok szeretettel gondolok vissza. És mindent megtettem, hogy ez kölcsönös legyen. Egyet sem bántottam.

És most sem vagyok erkölcs huszár. Ha egyedül lennék, most is udvarolnék, igen. Nem fogom megjátszani magamat, és előadni, szeretem az életet, és imádom a nőket. :)

37.

Én nem tartom ribinek őket ezért.

Ennek több oka van. Egyrészt mindvégig tiszteletben tartom, hogy eldönti kivel és mit, és miért. Ahogy én is, és mások. Másrészt pedig nőt elvből nem k. le, ha egyébként nem ez a munkája! Így sosem bántan nővel, még akkor sem ha egyes esetekben nem értek egyet azzal amit csinál. Ez elvi kérdés! Nálam az a tisztesség, hogy nem itélkezem séróból, és nem sértegetek másokat, főleg nem nőket.

2013. dec. 31. 16:54
 44/52 anonim ***** válasza:

EZ BUTASÁG :D

A TISZTELETET KI KELL ÉRDEMELNI. NEM JÁR A KORRAL, NEMMEL.

2013. dec. 31. 17:02
 45/52 anonim ***** válasza:

"nem gondolod, hogy az igazinak majd elfogom mondani, hogy hánnyal voltam előtte!..."-Okos ,okos ...nyisd hazugsággal és titkolózással az igazival a kapcsolatot, am meg nem úgy fog bemutatkozni neked ,hogy szia Jóska vagyok, az igazi. Lehet ,hogy olyan lenne az igazi aki előtte csak barátod volt vagy akármi. Nem tudhatod de akkor már valószínű tudni fog róla szóval te nem kellesz majd neki.

"de addig próbálkozok és így könnyebb lesz megtalálnom akit igazán szeretek..." Miért?

Am meg nem úgy kell próbálkozni,hogy aki lehetséges igazi azzal megdugatod magad. A kérdésedre válaszolva szex terén tapasztalt vagy gratula csak az a baj,hogy ez nem érdem mert bármelyik 17 éves lány meg tudná csinálni, a normális kapcsolat keresésében nagyon nem.

2013. dec. 31. 17:05
 46/52 anonim ***** válasza:
Egy kissé ribi vagy:D
2013. dec. 31. 19:00
 47/52 anonim válasza:
Tyüüü... Gyere bébi hozzuk össze,nem fogod megbánni,ugy ki nyallak mint micimackó a mézes csuport! :)
2013. dec. 31. 19:43
 48/52 anonim ***** válasza:

Vajon a r*.bancozo férfiak hány része vátja le, hogy egy hónap alatt lefeküdjön velük a barátnőjük?Megy a képmutatás...

Amúgy tényleg az vagy kérdező.

2013. dec. 31. 20:56
 49/52 anonim ***** válasza:
*várja el
2013. dec. 31. 20:59
 50/52 anonim ***** válasza:
Tényleg megy itt a nagy álszemérem. Amúgy nem azt kérdezte, hogy ri*anc-e szerintetek vagy sem, más volt a kérdés. Egy ismeretlent szidtok, utáltok, normálisak vagytok amúgy?
2014. jan. 1. 15:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!