Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan könnyű megszerezne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan könnyű megszereznem bármilyen nőt?

Figyelt kérdés
A kérdés komoly. Mindegyik belémszeret rövid időn belül pedig én csak társalgok velük a bulikban is. :-) Küllemre erős átlagos vagyok.
2013. dec. 31. 10:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9. :D
2013. dec. 31. 10:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Mert a nők nagyon szeretik, ha egy férfi társalog velük, odafigyel rájuk, meghallgatja őket. És ezt természetesen megdobja, hogy jól nézel ki, de nem vagy TÚL jó. Minden normális nő egy átlagos külsejű, megértő és figyelmes partnerre vágyik. Ismerek olyan pasit, aki tényleg egy nulla külalakra (úgy értem, hogy nem dob hátast tőle egy nő sem), viszont úgy bánik a nőkkel, úgy beszél velük, hogy mindegyik odavan érte. Szerintem örülj ennek, és válogass :-) 36/nő
2013. dec. 31. 10:56
 13/20 Költőnő? ***** válasza:
egyrészte ez már megint provokatív kérdés, másrészt meg az h vki kívülről 10/8-9, az nem jelenti azt h összességében többet ér 5-nél
2013. dec. 31. 10:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Ne szedj annyi LSD-t, öreg.
2013. dec. 31. 11:08
 15/20 A kérdező kommentje:
14: sajnálom h neked csak LSD-vel megy a dolo...:D
2013. dec. 31. 11:09
 16/20 QueenRavenna ***** válasza:
Akkor gyere vissza ide dicsekedni, ha az értelmiségi nőket is könnyen megszerzed és nem csak az agyonvakolt faşzimádó partyszutykokat.
2013. dec. 31. 11:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, én meg sajnálom, hogy neked csak gyakoris kamukérdésekben megy a dolog.
2013. dec. 31. 11:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát én beszélgetek veled szívesen és megigérem nem szeretek belég :)
2013. dec. 31. 11:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Jó nagy gyökér a kérdező, elkezdett nyomulni üzenetben, elutasítottam kulturáltan, erre nekiállt sértegetni meg hisztizni. Ne dőljetek be neki, tök provokatív a kérdése, és csak arra megy, hogy minél több nőt befűzzön a "varázserejével".
2013. dec. 31. 11:48
 20/20 anonim ***** válasza:
61%

# 19

Engem is, pedig megmogyorózni is megtudna:D Szegény gyerek, itt se megy neki:D

2013. dec. 31. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!