Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit csináljak? .
Beszéld meg a barátnőddel a dolgot, hogy ez zavar téged. Tudom milyen érzés, van egy rokonom, aki egyáltalán nem bírja a dohányszagot. Ha egy kicsit is megérzi, rosszul lesz, belázasodik, a torka bedagad, alig tud nyelni és az orvosok sem értik az egészet. Épp ezért a lehető legjobban kerüli a dohányzó embereket.
Tényleg beszéld meg a barátnőddel. A kommunikáció egyébként is nagyon fontos egy kapcsolatban. Aztán, ha nem változik semmi, mérlegeld, hogy jó-e ez így neked, s ha nem, akkor változtass. Akár úgy is, hogy szakítasz a lánnyal. De ha nem érzed jól magad egy kapcsolatban, és nem tudtok változtatni, akkor nincs értelme. :)
Állj a sarkadra és igen is b*szd le...ez nem normális, hogy direkt rontja a saját testvére egészségét.
Vagy csak olyan idióta, hogy téged akar felidegesíteni, de akkor tényleg nagyon gyökér, hogy nem veszi figyelembe a testvére egészségét...
De szeretem Őt!
Mondtam már neki is,hogy ez így nem nagyon fog működni...nem tudunk majd elmenni együtt normálisan bulizni se...erre Ő azt mondta, hogy De igen, menni fog, majd igyekszik. Meg, hogy akkor nem megyünk majd mindig együtt bulizni, hogy megbízik bennem annyira, hogy nem lesz semmi mással...igen, igaza is van, hogy nem lenne semmi...de én nem is iszom le magam sz*rásig...tudom hol a határ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!