Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fing fétis (kérdés rövid)?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fing fétis (kérdés rövid)?

Figyelt kérdés

Nagy álmom az, hogy a barátnőm fejét lefingjam. Eddig csak a testére szoktam éjszaka amikor alszik (odapucsítok a hasához , boxer le és úgy) de ezt nem merem neki elmondani.

Félek, hogy hogyan reagál. Mit tegyek, hogyan mondjam el neki?

2013. dec. 31. 00:50
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
100%
Kérj kölcsön valakitől egy szem altatót és amikor azt mondja fáj a feje itasd meg vele. Ezután főzz jófajta vidéki tarka babból vagy bab konzervből chilis babot és egyél annyit belőle aminnyit csak bírsz. Ezután éjszaka teljesítheted az álmaidat és reggel elmondhatsz neki nyíltan mindent. Csak ne csodálkozz rajta ha ezután mindenki a falutokban aberrált fingos Jóskának fog hívni! Az lesz a legcikibb ha mindenki fingó párnával fog riogatni.
2016. jan. 18. 13:57
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Te beteg vagy xD
2019. júl. 25. 09:19
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg az izgat, ha egy csaj fingik... Itthon fingós csajokra szoktam rázni a répám... 31/F
2019. szept. 12. 22:37
 24/31 anonim ***** válasza:
Lennék szívesen a lány helyében 😀 21/f
2020. okt. 25. 19:13
 25/31 anonim ***** válasza:
69%
Fosson a nyakadba egy jó nagy elefánt te aberrált!! 😏
2021. aug. 16. 13:48
 26/31 anonim ***** válasza:
#25 🤣🤣🤣🤣
2021. aug. 16. 14:35
 27/31 anonim válasza:
Nah összejött a dolog? Engem is izgat a téma, asszonnyal nem tettem volna ilyesmit de lelépet a f*szba egy külföldi melóért. Most asszem keresek a egy rosszlányt hogy kiéljem aztán jöhet megint egy mélyebb kapcsolat amíg újra el nem árulnak. Az életem körbe körbe jár. A halálos ágyamon legalább annyit szeretnék elmondani az unokáimnak hogy a nagypapi egyszer keményen belefingott egy prosti szájába.
2022. márc. 13. 00:57
 28/31 anonim ***** válasza:
#25 az még viccesebb lett volna ha ezt raktad volna ki: "😒😒😒" 🤣🤣🤣🤣🤣
2022. márc. 14. 16:21
 29/31 anonim ***** válasza:
[link] ezt figyeljétek 😀 ettől aztán jókat pukizhat a modell kinézetű nagyi 😀☺️
2022. márc. 16. 21:34
 30/31 anonim ***** válasza:
Tökéletesen ajánlom a figyelmedbe 23-as 😀 meg még más pukifétises embereknek akiket a női puki izgat 😀
2022. márc. 16. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!