Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt, hogy nincs fiú-lány barátság?
mert ostoba ösztönlények
saját példát tudom felhozni kb 15 éve vagyunk barátok
sokan írták hogy azért habarodnak egymásba a vegyes nemű barátok mert hogy jól ismerik egymást
nekem pontosan ez a kizáró ok (túl jól ismerem)
azonkívül külsőre nem is jövünk be egymásnak kb pont az ideálunk ellentéte a másik
eljárunk együtt buliba, képzeld együtt is szokunk aludni de mivel barátok vagyunk nem ugrunk a másiknak mert "fax" meg mert "luk"
Missi_Key nevű felhasználó válasza:
mert azt nem veszik észre...amikor fiú lány barátság van, és tényleg csak barátság, valahogy anyira természetes hogy senkinek nem tűnik fel a nemük mikor együtt látják őket...
Azt hiszem megtaláltam a választ a kérdésre. Köszönöm a többieknek is
15-ös nem jellemző, hogy genyó, ellenszenves, taszító, csúnya emberekkel barátkoznánk, mint te :D
"sokan írták hogy azért habarodnak egymásba a vegyes nemű barátok mert hogy jól ismerik egymást
nekem pontosan ez a kizáró ok (túl jól ismerem)"
"azonkívül külsőre nem is jövünk be egymásnak kb pont az ideálunk ellentéte a másik "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!