Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok-e valami jo szilveszteri bulit Budapesten? (Ketten vagyunk lányok)
Itt lesz egy elméletileg jónak tűnő buli, bár attól is függ mit tekintesz bulinak:D
lesz zene, tánchely, pia meg vizipipa.. meg emberek:D kb olyasmi lesz mint egy házibuli, csak nem házban:)
A házigazda (20 éves egyetemista) (a tulaj fia) elég vajszívű, ha szépen pislogsz rá, akkor simán ad ingyen piát is meg jóarc!:)
a hálószobámat tudom ajánlani :D
De csak ha az a tényező igaz amit az előttem írtak:
"ha szépek vagytok..."
Egyébként komolyra terelve a szót, szerintem ne nagyon menjetek idegen helyre, mert kicsik vagytok, házibuli lehet, de ott is ismerjetek valakit, mert leitatnak, vagy begyógyszereznek.
Legalábbis az ismeretlen csajszikkal ezt teszik - többek közt - az ismerőseim is, akiket el is ítélek ezért.
Elég ha egy fiút ismertek valahol, aki vigyáz rátok, miközben ti totál lepiáljátok magatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!