Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lesz holnap magányosan?
Én, mármint nő terén. :D
De barátokban nem lesz hiány este! Lesz egy kis kalamajka pia terén :D
Ha valaki csaj nem akar magányos lenni annak lennék a társa ;)
18f
ha azt az érzést kellene fizikai formába önteni ami most van bennem.
el kellene képzelni 1 sötét mély vermet amibe beledobáltak egy csomó rothadó oszló, romló húst...mert szó szerint rohadok belülről...már elrohadtam.....és ku...va szar ez így....
élni, kinek, minek, kért kelljek, kiért feküdjek le, kiért dolgozzak, magamért, mi értelme a megkeresett pénzt magamra költeni ha már nem lelem örömömet ebben.
ezt a szégyent, ha tudom, hogy így végzem........meg se születtem volna...anyám méhében öltem volna meg magam, hogy még világot se lássak.
Én de mindegy már megszoktam :)
21/f
Sajnos párommal nyáron szétmentünk azóta csak egy alkalmi kapcsolatom volt most pár hónapja semmi.
Barátok a családjukkal vannak vagy olyanokkal akiknek szintén családjuk van mert mindnek már gyereke van és egyedül nem mennek már el sajnos.
És így egyedül az ilyen családokkal elég kirekesztettnek érzem magam már más a téma meg minden egyéb.
1x idén elég volt ilyenben részt vennem.
Szóval otthon töltöm egyedül. Ma vettem sütiket 2 üveg bort, valami kaját még sütök azt annyi.
Ez van.
Kezdek öregedni :))
Aki otthon lesz: kitartás.
Aki bulizni megy: érezze jól magát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!