Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legszebb szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legszebb szerelmes sms amit kaptál?

Figyelt kérdés
Vagy írtál? :)
2009. nov. 28. 08:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%

Amiben csak azt irtak, hogy:

"Szeretlek!Hatso szandekok nelkul, tisztan, oruletesen...szeretlek!"

Bar tudom nem lehet hatso szandekokkal szeretni, de ez a mondat annyira sziven utott, hogy tudtam aki irta mar nem tudja szvakba fogalmazi azt amit erez.

2009. nov. 28. 09:34
 2/18 anonim ***** válasza:
74%

Kaptam az sms-t:

"Ha jössz haza, hozzál kenyeret!"

2009. nov. 28. 10:07
 3/18 anonim ***** válasza:
73%
"xy visszahivast kert ontol"
2009. nov. 28. 11:15
 4/18 anonim ***** válasza:
66%

Szeretlek b*zdmeg,nagyon.Veled akarok lenni,senki mással,csak veled!Nem akarom hogy vége legyen,nem akarlak elveszíteni.Az utóbbi időkben te voltál az aki megtudtál nyitni,akivel megosztottam mindent,ami velem történt,akit közel engedtem magamhoz,aki hiányzik ha nincs velem.Szeretlek!!!

Kérlek,légy az enyém!Soha nem mondtam még ezt senkinek,de te más vagy..Akarlak,teljes szívemből!

És mindezt úgy,hogy 6 hónapja ismertük egymást de csak msnen,nem találkoztunk soha,pedig nem lakik messze tőlem. :) Ezt az után írta,miután megírtam hogy hagyjuk inkább egymást,ennek nincs értelme..Jól estek ezek a szavak,na meg az is amit pluszba írt még msnen..

2009. nov. 28. 11:49
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
utolsó: szeretlek b*zdmeg? azta de romantikus.
2009. nov. 28. 11:51
 6/18 anonim ***** válasza:
78%
kb mint mikor nekem olyannal jött valaki hogy kib*szottul szeretlek... de arról meg is volt a véleményem =/
2009. nov. 28. 14:21
 7/18 anonim ***** válasza:
66%
Átölel a gyönyör, eléget a mámor, azt kívánom Tőled lgy az enyém százszor! Ha idebújsz mellém el nem engedlek, mert Én Téged Örökké Szeretlek!!!!
2009. nov. 28. 15:58
 8/18 anonim ***** válasza:
49%

Oly jó Veled lenni, két szemedben gyönyörködni.

Megfogni két kezed, érezni bőröd illatát. Nekem az életemben Te vagy a legnagyobb boldogság!!

Ui:utolsó válaszoló!

2009. nov. 28. 16:00
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
A szeretek b*azdmeg az arra ment összevesztünk,aztán ő ilye stílusú :)
2009. dec. 1. 07:19
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

szeretlek

ez volt a legszebb sms amit kaptam.. persze kaptam még verseket is, de engem kis szavakkal lehet a legkönyebben megfogni:)

2009. dec. 2. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!