Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mikor mondjátok egy lánynak, hogy szép, szopós szája van?
Figyelt kérdés
Ez most nem tudom sértés vagy bók. Egyáltalán mit jelent az hogy szopós?
15/L
2013. dec. 30. 13:22
1/17 anonim válasza:
Mutass egy képet, amin nem kacsaszád van.
2/17 anonim válasza:
Én páros lábban rúgnám arcon, aki ilyet mondd nekem. Szerintem - szerintem - ez sértés.
3/17 anonim válasza:
akkor mondják ha bunkó parasztok
4/17 anonim válasza:
2-es, elég prűd vagy.
Ez egy hatalmas bók kérdező. Azt jelenti, szívesen látná a pillanatod, ahogy a petsén dolgozik ez a cumis száj :)
5/17 anonim válasza:
2-es válaszolóval egyet értek,én is azt tenném,mint sokunk.
Ez sose volt bók és nem is lesz egy nő szemébe.
6/17 anonim válasza:
illik a szádba a farok. ha ez neked bók..
7/17 anonim válasza:
Én akkor mondanék ilyet, ha meg akarnám sérteni.
8/17 anonim válasza:
#4; Prűd? Csakugyan? Mesélj még, hogy kell meghódítani a női szíveket, Don Juan.
9/17 A kérdező kommentje:
nem tudom mit gondoljak, egy olyan fiú mondta nekem aki tetszik, de nem igazán örülök neki, mert most arra gondolok hogy csak arra kellenék neki
mért nem lehet egyszer a szemem vagy a hajam megdicsérni:(
2013. dec. 30. 13:31
10/17 anonim válasza:
Azt a fiút,akkor le is sz.rhatod ha ilyet mondott neked.Egyértelmű mire kellenél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!