Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jön be nektek ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jön be nektek ez a felsőtest?

Figyelt kérdés

Ez már halad a kockahas felé?

elfogadnátok egy ilyen tetsű pasit?

[link]

[link]

[link]

2013. dec. 30. 00:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

hűű

hát nem a legjobb vélemények

az nem borotválás hanem volt bőrbetegség, már múló tünetei

2013. dec. 30. 00:47
 12/20 anonim ***** válasza:

Az túlzás, hogy halad a kockás felé. Nem löttyedt a hasfalad, de még lehetne rajta dolgozni. Összhatásban is felszedhetnél egy kis izmot az egész testedre. Nem kell túlzásokba esni, de pár kg nem ártana.

Amúgy nem ezen múlna, hogy összejönnék-e veled, tehát egyáltalán nem visszataszító a tested, de ha teljesen objektíven nézem, még van mit javítani rajta.

2013. dec. 30. 00:48
 13/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2013. dec. 30. 00:50
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Hú anyám, mekkora tokád van o.O

Full fehér vagy mint a fal és ninsc rajtad izom.

2013. dec. 30. 01:19
 15/20 anonim ***** válasza:
A bőrével semmi baj. 100x rosszabb egy agyonszolizott pasi, mint a fehér bőr.
2013. dec. 30. 01:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Azért azt megengeded nekem, hogy eldöntsem én magam, hogy tetszik-e a bőre vagy nem? Köszi
2013. dec. 30. 01:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Volt már ilyesmi testű kampim. De igazából nem jött be, mert a semmi izom miatt elég szar volt az ágyban. Én se vagyok egy topmodell alkat, hogy megköveteljem az izmosságot, inkább egy dagadék vagyok, de én megtehetem! :D
2013. dec. 30. 08:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát szerintem gyúrjál még egy kicsit.
2013. dec. 30. 12:39
 19/20 anonim ***** válasza:
1. ez nem felsőtest, hanem csak a hasad. Egyébként szerintem nem edzel, csak szimplán vékony testalkatú vagy és valamennyire látszik a hasizmod. A lábad is csak átlagos, lehetne edzeni arra is. Gondolom a váll csípő arány is csak átlagos. Lehetne edzeni rendesen felsőtestre, hogy kialakíts egy szép szélesebb hátat és vállakat. Szóval edz rendesen teljes testre és ne csak a hasaddal villogj, mert valami látszik
2014. jan. 10. 10:22
 20/20 anonim ***** válasza:
A hasaddal szerintem semmi baj, viszont a vállad elég csapott, inkább arra kellene edzeni!
2014. jan. 10. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!