Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek tényleg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek tényleg olyan rossz mint amilyennek férfi szemmel tűnik?

Figyelt kérdés

Menstruáció,szülés,mélytorkozás, rengeteg kellemetlen szépítkezés,női rivalizálas,törékeny fizikum,szexpartnerek korlátozott száma(vagy r*bancozás) stb..

A masik oldalról elég szörnyűnek tűnik.:D

Hogy bírjátok?

2013. dec. 29. 23:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#3-nak igaza van, csak a menstruáció a kötelező, és még az sem annyira szörnyű, inkább csak kellemetlen. Szépítkezés nálam is max. 20 perc egy nap, aztán vannak az ilyen dolgok, mint körömápolás, szemöldökszedés és hasonlók, de ezeket meg nem minden nap kell csinálni szóval ezek sem vészesek. Gyerekem nem lesz, a többi nő hidegen hagy, én nem rivalizálok velük, szexpartnerekre sem vágytam soha, szóval nem kell aggódnom, hogy ribinek tartanak. Szerintem egyáltalán nem rossz dolog nőnek lenni.
2013. dec. 30. 01:05
 12/12 anonim ***** válasza:
hát a mensit utálom.. mert nekem mindig úgy jön meg hogy hányok és akkor persze hogy az egész iskola tudja...
2014. jan. 12. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!