Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak le kell feküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak le kell feküdni ahhoz egy nővel, hogy bele szeressenek?

Figyelt kérdés
Az én véleményem szerint nem, de tegnap nagyon osztották erről az észt nekem... hogy azért hiszem, hogy nem, mert naiv vagyok és fiatal.
2013. dec. 29. 18:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Haza akartak titeket vinni. Elég béna próbálkozás volt...
2013. dec. 29. 19:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Jaja csak megpróbáltak ezzel az ágyukba szédíteni őket...Gondolom mondták még hasonló fellengős elméleteket, aminek a szex volt a középpontjában.
2013. dec. 29. 19:07
 13/17 kismutyesz_ ***** válasza:
Eddig egyetlen lánnyal feküdtem le, ő tudott szexuálisan is többet nyújtani, de ez nem didöntő jelentőségű azért.
2013. dec. 29. 19:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Még ha nem is így van, én már próbálom elkerülni, hogy érzelmileg elköteleződjek, amíg nem derül ki, hogy jó-e a szex.

Tanítómesterem a rossz tapasztalat.

2013. dec. 29. 19:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem.

Bennünk is vannak érzelmek :) még szex előtt

2013. dec. 29. 20:14
 16/17 anonim válasza:
Tudjuk, hogy a férfiak létezésének más mozgatórugói vannak; érzelmi intelligenciájuk is visszamaradott, és ez nem degradáció, ez tény. Ha a férfiak említett 90%-tól eltekintünk, mi a helyzet a hátramaradt 10%-al? Milyen az, amikor a férfi szerelmes?
2013. dec. 29. 22:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Q rossz szex valoook
2023. jún. 16. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!