Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye?
Sziasztok! Tegnap barátnőmmel kicsit felpörgettük egymást, de mivel nem volt gumim és éjszaka nem volt a közelben nyitva bolt, nem sexeltünk.... Viszont mivel "mókáztunk" dörzsöltem neki egy kicsit ahogy rajtam feküdt és véletlen egy kicsit becsúsztam(tudom ez most nagyon hülyén hangzik, de igenis benne van a kisördög a fejemben). Tényleg csak kicsit, talán még félig sem mentem be és kb 2-3 mpst voltam a kamrában... Előváladékot nem éreztem, persze ez nem is jelenti azt, hogy nem volt, elmenni természetesen nem mentem el!
Kérdés: esély a terhességre? Köszönöm!
Esély=a tejútban jelenleg lévő összes égitest számának reciproka*
*'x' szám reciproka=1/x
Matematikailag mindennek van esélye.
A gyakorlat pedig teljesen evidens. Egész biztos, nem amiatt lett föltéve a kérdés.
Köszi a válaszokat, Én sem érzem "valós" félelemnek.
Egy biztos... nagyon jó lecke volt ez!
Gyerekek... Használjátok a gumit, mert ez az érzés borzalmas (ilyen fiatalon) és ennél csak rosszabb lehet, ha "bentebb mész"!
Köszi mindenkinek!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!