Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, ha eddig 5 férfivel feküdtem le (27-35 év) eddig? 19l
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 00:30
1/20 anonim válasza:
Normálisnak normális, abszolút lehet erre használni a tested. Te döntöd el. Miért tőlünk kérdezed?
2/20 anonim válasza:
A terjedelmet már ismerem, a mediánt és a szórást még nem. Leírnád a teljes adatsokaságot?
3/20 anonim válasza:
Ha velem még nem, akkor még kevés. Egyébként a te dolgod.
5/20 anonim válasza:
Hát ez a te dolgod... Legalább jó volt?
Ha élvezted, akkor ürölj neki! Meg biztos rájöttél praktikákra, ez egy kapcsolatban majd hasznos lehet.
6/20 anonim válasza:
Ha nem okozott benned semmi rossz érzést, és teljesen tudatában vagy annak, amit tettél, akkor normális. Ha már az első után is szrul érezted magad, de azért újra és újra megtetted, akkor gondolkozhatsz azon, hogy segítséget kérjél.
7/20 anonim válasza:
Miért kérded? Nem érzed normálisnak?
8/20 anonim válasza:
A te dolgod, de hány évesen kezdted? mert ha pl 15 évesen feküdtél le egy 35 éves pasival, az elég gáz. Mondjuk egy 19 éveshez is idős.
9/20 anonim válasza:
Én sokallom.
Ha tegyük fel hogy 16 évesen vesztetted el az több mint évente 1 férfi.
10/20 anonim válasza:
Szerintem pont jó. Fiatalként kell élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!