Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gond, ha engem hidegen hagynak az érzelmi kalamajkák?
Figyelt kérdés
Pl azért nem is szeretek a nálam fiatalabbakkal barátkozni, mert nekik folyton csak ez a ki kavar épp kivel gondolatsor jellemzi az érdeklődésüket. Engem hidegen hagynak ezek a szerelmi intrikák.
Már elmúltam 20 is pár évvel. Sokszor még a 20 körüli embereknek is csak a szerelem témaköre jelenti az életét. Engem más dolgok foglalkoztatnak (az élet értelme, lélek, életfeladatok, küldetésünk stb)
2013. dec. 28. 21:24
1/6 Pain for Pleasure válasza:
Nekem aztán nem gond, elhiheted. :)
Csináld azt, ami jól esik. ;)
2/6 anonim válasza:
Nem gond, én is telibe leszarom más szerelmi életét, a sztárokét meg akiket nem ismerek, azokét főleg.
5/6 anonim válasza:
Azt hittem már egyedül vagyok ezzel. 23 éves vagyok és több nő ismerősömnek akik szintén túl vannak a 20-on, legfőbb beszédtémájuk a többi barátjuk "kavarása". Az egyik külföldön csalja a másikat, de lehet, hogy mégsem. A másik nyomul valakire, a harmadik összeveszett a másodikkal és bunyó lesz... Ha valami mást próbálok felhozni akkor meg hallgatnak mint a kuka, mert arról vagy nem tudnak beszélni vagy nem érdekli őket. :( Így aztán nagyon jó kommunikációkat tudok néha folytatni. (NEM)
6/6 anonim válasza:
nekem mondod? Akkor ne is beszéljünk arról mikor direkt vitát provokálnak, mert "az KELL egy kapcsolatban".Megesik, hogy vannak viták,de hogy KELL...sivár életük van az a bajuk az ilyeneknek, meg a pletykásoknak is. A buták más emberekről, a normálisak dolgokról, az okosak ötletekről és a megvalósításukról beszélgetnek. Döntsd el te hová tartozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!