Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hallgat olyan sok lány rockot?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre hogy több lány hallgat rockot mint a fiúk.2013. dec. 28. 18:51
11/39 anonim válasza:
Én is hallgatok rockot, de nem vagyok rocker. Kb. 80 egyéb műfaj van még amit ugyanúgy szeretek.
12/39 anonim válasza:
Egyénfüggő,ki milyen műfajt kedvel.Nincs számszerűsítve,hányan szeretik a rockot,és azok közül is mennyi lány,mennyi fiú.Ez nem divat,hanem ízlés kérdése.
13/39 anonim válasza:
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek.
14/39 anonim válasza:
Hát felénk ez az arány kicsit másabb, ahogy megfigyeltem... a legtöbb lány inkább a divatzenéket szereti, koncerten is sokkal több fiút látni...
15/39 anonim válasza:
Valamiért a 23-30 as korosztálynál nem ezt veszem észre, mármint kevesen hallgatnak rockot.
De itt biztos más korosztályról van szó.
16/39 anonim válasza:
"popot hallgatok, az érzelmesebb:)"
Nyugtass meg, hogy ez csak vicc volt, és nem vagy ennyire közhelyes módon, aknába vetni valóan ostoba!
17/39 Költőnő? válasza:
inkább örülnétek neki...
velünk jellemzőbben nem csak az én pici pónimról lehet beszélgetni ;)
18/39 anonim válasza:
Mit jelent számotokra a rock gyerekek?
19/39 A kérdező kommentje:
Azért én ismerek hálistennek kb 10 lányt akik rockot, metált hallgatnak szóval vannak még jó példák. :D
2013. dec. 28. 19:06
20/39 anonim válasza:
Én se látok túl sok rockert, max az elkorcsosult félét csak, Nu metál meg a sok újfajta csapnivaló trágyát hallgatják, ezek a divatosok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!