Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/Fiúk, ki olyan bátor?
Kiderült, hogy vannak itt olyanok, akik annyira elvannak a saját önsajnálatukban, hogy nem értékelik a szóbeli segítséget és tetteket várnak, hogy milyen jogon, azt nem tudom, de tessék. Én vállalom, hogy ha budapesti vagy, legyél akármilyen ronda is kipofozlak ingyen. Ez azt jelenti, hogy segítek a csajozásban, elmondom mi áll jól, mi az, ami előnyösebb lenne, hol ismerkedj és max magadra kell költened, én egy forintot nem kérek.
Na?
Én pesti vagyok :)
Jó ötlet ez a segítség, de csak akkor, ha 25, esetleg 30 felett vesztetted el a szüzességedet. Hiszen úgy vagy hiteles. Mi nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy hogyan kell nőt fogni úgy, hogy világéletedben sikeres voltál a nőknél, hanem arra, hogy rossz külsővel hogy kell kimachinálni őket a bugyijukból. Erre kevesen képesek, tehát ez az igazán értékelhető tudás.
Jó ötlet ez a segítség, de csak akkor, ha 25, esetleg 30 felett vesztetted el a szüzességedet. Hiszen úgy vagy hiteles. Mi nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy hogyan kell nőt fogni úgy, hogy világéletedben sikeres voltál a nőknél, hanem arra, hogy rossz külsővel hogy kell kimachinálni őket a bugyijukból. Erre kevesen képesek, tehát ez az igazán értékelhető tudás
- Erre is van taktika, de csak az erre nyitott embereknek mondom el.
23. Hogy érted? Szeretnél bepasizni?
Valaki még rákérdezett priviben a koromra meg a nememre, ezt tök sokan tették már, szerintem lényegtelen. A lényeg, hogy valószínűleg több a tapasztalatom, mint nektek együtt véve és segíteni szeretnék. A kötekedők menjenek át a lehetekterhes kérdésekhez és társaikhoz.
Végig rohogtem az egeszet xD de ez az utolsó egy mondat áááhhh.vitte a pálmát xD
En szerintem csak anyi a titka a csajozasnak az én tapasztalataim szerint hogy
-Furodj , ne légy büdös
-Ne egy ruhába járj évekig,legyen ruhád, nem muszály a márkás
-Legyél humoros, ne erőltetett
-Légy romantikus az adott helyzetekbe
-Sose te legyél az aki a kozpontba van, szóval ne meselj magadrol mindig, mindig a nő legyen a középpontba beszelgetesek közbe
-Legyen önbizalmad
Ha esetleg egy lány látná ezt amit irtam, egyetért a gondolatommal???
Amúgy fiúk.ezek a szempontok nagyon sokszor bejöttek
17/F
OFF: A #21-esen besza-behu :D:D ez már a vég, a ló másik fele, barátom...
___
Respect a kérdezőnek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!