Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gyönyörű ez a kép?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok, de muszáj megosztanom valakivel, mert engem teljesen elvarázsolt. *.*
2013. dec. 28. 09:59
3/22 A kérdező kommentje:
csak amit eredetileg linkeltem, azon közelebről voltak, és úgy még szebb volt. :)
2013. dec. 28. 10:02
4/22 anonim válasza:
nekem a csajok táskája gyönyörű
6/22 anonim válasza:
Ha két szép lány csókolózik, az nem lehet nem szép. :D
7/22 anonim válasza:
Marmint milyen ertelemben gyonyoru? Esztetikai szempontbol, vagy tema szempontjabol?
Mert esztetikailag semmi kulonoset nem nyujt a kep, szamomra teljesen semleges.
Ha a temat nezzuk, hogy ket lany csokolozik, ezzel nyiltan kifejezve egymas iranti vonzodasukat, akkor azt mondom, hogy szep dolog, ha ezt fel merik vallalni, de gyonyorunek akkor sem mondanam, inkabb aranyos.
(Maximum azt tudom elkepzelni, hogy egy leszbikus lany szamara azt latni, hogy mas lanyok ilyen nyiltan vallaljak fel egymas iranti erzeseiket, okozhat katarzist.)
8/22 anonim válasza:
Nekem is tetszik.. :P Jöhetne mind2
9/22 anonim válasza:
háttérben azok a fejek... :D nekem egyébként tetszik ;) L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!