Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg lehallgatják a Faceboo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lehallgatják a Facebookos beszélgetéseket?

Figyelt kérdés
minden emberét vagy csak gyanúsítottakét?
2013. dec. 28. 02:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan lehallgatják a beszélgetéseket még akkor is, ha sokak ezt nem hiszik. Az amerikaiak így kapják el például a terroristákat vagy a pedofilokat már évek óta. Természetesen csak a gyanús embereket szedik elő, de szükség esetén bárkiknek a beszélgetéseit vissza tudják keresni!

Mit gondoltok kinek jó a Facebook? A rendőrségnek! Még csak nem is kell kötelezniük az embereket, hogy regisztrálják be adataikat, mert mindenki teszi magától! Bűnözés esetén óriási segítség, hogy megtalálják az elkövetőket és azok ismerőseit. Ha Facebookról törlöd magad az nem jelenti azt, hogy a képeid, adataid törlődni fognak a rendszerből. Azok a képek a Facebook szerverein örökre megmaradnak.(nem véletlen van saját képfeltöltő rendszere meg e-mail fiókja és minden sz@r)

2013. dec. 28. 02:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Facebook = Globális rendőrségi adatbázis!
2013. dec. 28. 02:27
 13/15 anonim ***** válasza:
5-ös arab?
2013. dec. 28. 02:27
 14/15 anonim ***** válasza:

"nekem a webcamom azóta le van ragasztva mióta megvettem. haha.

amúgy kitudja,ezek mindent figyelnek már.."

Szerintem a nemzetbiztonsági szerveket mennyire érdeklik a hétköznapi keményvonalasan noname emberek (pláne azok, akiknek életük megoldhatatlan problémái a lovesztoris butaságokban merülnek ki)? Bár, lehet, hogy a fél elhárítás ezeken az embereken röhög....

2013. dec. 28. 09:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Már terjed olyan számítógépes vírus, mi bekapcsolja a kamodst, elküldi a "tulajnak" a videót és az közzé teheti. Vagy éppen pár évvel ezelőtt egyik ismerősöm vallotta be, hogy bekapcsolta egyik ismerőse kamját, pedig volt köztük 30 km...A webkamera letakarása kicsit ma mág túlzásnak hangozhat de idővel szerintem még bele is lehet építve egy kis lapocska, hogy eltakarhassa a felhasználó. Szóval nem a nagy szervezetek miatt lehet letakarni a kamot, hanem s..gfejek miatt, akik kihasználnák.
2013. dec. 28. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!