Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehallgatják a Facebookos beszélgetéseket?
Komolyan lehallgatják a beszélgetéseket még akkor is, ha sokak ezt nem hiszik. Az amerikaiak így kapják el például a terroristákat vagy a pedofilokat már évek óta. Természetesen csak a gyanús embereket szedik elő, de szükség esetén bárkiknek a beszélgetéseit vissza tudják keresni!
Mit gondoltok kinek jó a Facebook? A rendőrségnek! Még csak nem is kell kötelezniük az embereket, hogy regisztrálják be adataikat, mert mindenki teszi magától! Bűnözés esetén óriási segítség, hogy megtalálják az elkövetőket és azok ismerőseit. Ha Facebookról törlöd magad az nem jelenti azt, hogy a képeid, adataid törlődni fognak a rendszerből. Azok a képek a Facebook szerverein örökre megmaradnak.(nem véletlen van saját képfeltöltő rendszere meg e-mail fiókja és minden sz@r)
"nekem a webcamom azóta le van ragasztva mióta megvettem. haha.
amúgy kitudja,ezek mindent figyelnek már.."
Szerintem a nemzetbiztonsági szerveket mennyire érdeklik a hétköznapi keményvonalasan noname emberek (pláne azok, akiknek életük megoldhatatlan problémái a lovesztoris butaságokban merülnek ki)? Bár, lehet, hogy a fél elhárítás ezeken az embereken röhög....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!