Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek elmenni egy szilveszteri házibuliba, mit tegyek?
Sziasztok!
17 éves lány vagyok. Egyáltalán nem szoktam inni, bulizni, de most szilveszterkor elmennék pár ismerős lánnyal egy házibuliba, de nagyon félek. Egyrészt azért, mert mint mondtam, nem vagyok bulizós, félek, hogy rosszul érezném magam a sok részeg között, meg félek attól, hogy mivel nem tudok táncolni, csak idétlen lennék. A másik problémám, hogy a fiúktól félek. Szerintem ez nem normális, és szeretném, ha elmúlna ez az érzés.
Mit kellene tennem?
Eddig minden évben itthon ültem. De ha soha nem járok sehova, akkor nem fogom legyőzni magamban ezt az egészet, nem ismerek meg új embereket, meg semmi.
Mi az, amivel számolnom kellene még a buli előtt? Hogyan készüljek fel rá?
Ezért is szeretnék elmenni, hogy kipróbálhassam.
De mire számítsak? Meg ha egy részeg fiú erőszakoskodik, akkor hogyan állítsam le?
Tánc: annyira csak tudsz táncolni, hogy ritmusra egyik lábadról a másikra lépsz és kicsit adsz hozzá testmozgást.
Pia: Nem kell vedelni, mint az idióták és nem lesz gond. Egy pár pohárral megiszol, hogy meglegyen a hangulat azt kész.
Fiúk: Részeg gyökereket elküldöd, aki meg normálisnak látszik és oda megy hozzád beszélgetni, beszélgetsz vele. Úgy is a srác fog kérdezni, ha már odamegy hozzád. Ha felkér táncolni mondod neki, hogy nem nagyon tudsz, de megpróbálod, azt majd belejössz. Annál jobb nincs amikor táncolsz egy szimpatikus személlyel. Ha esetleg smárlolásig jutsz, mert előfordul, nem kell megijedni, csókolj csak vissza ha lekapnak. Persze ha nem akarod, lökd el magadtól.... :DD
Nyugi, jól fogod magad érezni, sok sikert!
20/f
Csak az alkohollal vigyázz, mert ha elveszted a tudatod, akkor bármi megeshet.
Nagyon hamar be lehet rúgni, és a te esetedben ez nem lenne egy jó dolog.
Szóval ha próbálnak is leitatni, hiába is érzed úgy hogy nagyon happy minden, és még az az egy pohár belefér, álj ellen, és tarts mértéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!