Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok erről a férfiról?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és teljesen oda vagyok érte : ) A suliban viszont mindenki heccel, mindenki szerint nagyon ronda. Nektek mi véleményetek? Érdekelne, hogy csak heccelnek, vagy az emberek nagy része tényleg így gondolja :D Itt egy videó az egyik filmjéből:
http://www.youtube.com/watch?v=cFJrwvvtu5s
Direkt nem írom le a nevét, mert volt egy tipikus szerepe, amiben annyira nem volt helyes, mert nagyon kimaszkírozták stb. de amúgy szerintem az. Előbb nézze meg mindenki a videót.
2013. dec. 27. 23:12
32/36 anonim válasza:
Igen, azok a szemek... Tényleg van benne valami amúgy. Nem gondolom, hogy ezzel baj lenne. Én kis sz@rosként ez a szempár és tulajdonosa nyűgözött le.
Megjegyzem, megalapozta a későbbi ízlésem is, imádom a férfias férfiakat.
24/L
34/36 anonim válasza:
színésznek jó....Pasinak pedig....azt rátok hagyom csajok a véleményezést :)
35/36 anonim válasza:
A férfi játszotta Zsák Fost a Jöttünk, láttunk, visszamennénk-ben :D
36/36 A kérdező kommentje:
Igen Ő volt^^ Cuki <3
2014. dec. 16. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!