Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti se örülnétek, ha a csajotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti se örülnétek, ha a csajotok ezt csinálná?

Figyelt kérdés

kozmetikusnak tanulok és a barátom nem engedi , hogy pasikat gyantázzak intim tájékon. Ti mit gondoltok erről?

Előtte egészségügyben tanultam és gyakorlaton ott is láttam farkakat.

2013. dec. 27. 16:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem engedi, hogy végezd a munkád? Még saját vállalkozásban megteheted, hogy nem vállalod, de alkalmazottként már necces lenne, ha a szalon ajánlatában szerepel....

És ha ápolónő lennél, nem tehetnél be férfinak katétert???

Én megpróbálnám vele megértetni, hogy nem élvezetből csinálom, hanem ez a munkám.... és ha megpróbálna beleszólni, tuti nem lenne hosszú életű a kapcsolat!

2013. dec. 27. 17:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Ez elég összetett kérdés. Érdemes magadnak feltenni:

-Téged zavarna ha a pasid puncikat nézegetne?

-Tudsz úgy nézni egy farokra, hogy ne hasonlítsd össze a pasid farkával?

-Ami farkakat látsz, azoknak a "gondolatát" nem viszed haza?

Mindenesetre, engem nyomasztana a dolog a józan megértésem ellenére.

2013. dec. 27. 17:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem úgy van, hogy Te a munka alatt hozzá se érsz a vendégedhez? Tehát vagy ő fogja magának vagy a barátja/barátnője?

Egyébként meg milyen alapon korlátozna a munkádban? Azt is magyarázd már el neki, hogy ha elutasítod a vendéget, az nem fog még egyszer visszajönni, akár el is terjesztheti, hogy nem vállaltad őt, ami pedig negatív reklám. Vagy a boltban mikor fizetni kell, majd azt mondod, hogy a barátod nem engedte, hogy legyantázd a férfi vendégeidet?

2013. dec. 27. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!