Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a mai fiataloknak ennyire elrontaniuk magukat?
Néhány ismerősnek megnézegettem a képeit, volt pl. egy lány, aki a 2 évvel ezelőtti képén még aranyos kislányként mosolygott, a mostanin pedig hidrogénezett hajjal, tonna sminkkel az arcán csücsörít. Másik eset, ismerek látásból egy fiút, aki tele van tetoválásokkal, letolta a haját, ezzel még nem lenne gond, de emellé társul a beképzelt, csücsörítős, homlokráncolós pózolás, láttam róla egy két évvel ezelőtti képet, olyan aranyos fiú volt rajta!
Miért kell ennyire elrontaniuk magukat?
tisztelet a kivételeknek
szerintem ez nagyon egyszerű
azt hiszik ez a "menő"
pedig szerintem szánalmas
Ezt látják mindenhonnan. Hamarabb fel akarnak nőni, gondolj bele. Mennyi épphogy nem meztelen nőt látsz csak a facebookon, vagy a reklámok képein? És alatta meg csorgó nyálú pasik verik magukat. Azt látják, hogy az a jó, ha hamar felnőnek. A másik, amiért megkövezhettek, de szerintem hiányzik a katonaság. Én éppen lemaradtam róla, de sajnálom. Mondjuk nem azért mert ilyen swag gyerek vagyok, vagy mi a fsz. Hanem úgy érzem ez kimaradt nekem. Mindegy. Szóval én a problémát a mai liberalizálódó, szűkülő világunkban látom. Nem baj a liberalizmus, de ahogy az alkoholt is csak mértékkel kell fogyasztani, úgy a nézeteket sem szabad csak egy oldalról megközelíteni. Mindegy. Elkalandoztam.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!