Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet az, hogy egy fiú velem álmodott többször is?
Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 13:19
11/17 anonim válasza:
bocs az előző még az előzőhöz ment... ez így elég furcsa lett de biztos érted :) alig találkoztatok... na akkor az az előző ki is lett lőve :D hiszen akkor még nem lehetsz vele elmélyült haverságba, barátságba... Tuti biztos tipp==> szerelmes beléd... szerintem... szóval így állj hozzá!
12/17 A kérdező kommentje:
oké :D
2013. dec. 27. 18:50
13/17 anonim válasza:
Tuti biztos tipp :D ez így elég h*lyén hazgzik (hiszen ha valamiben biztos vagyok akkor az nem csak tipp) na mindegy ha lesz valami a srác és közted akkor azt írjad meg légyszi :) miért írtad ki ezt a kérdést? xD kajakra egész délután ezen járt az eszem!! :D amúgy mikor mondta el, hogy álmodott veled? Milyen volt közben a reakciója vagy éppen mikor elmondta miről beszéltetek?? Mert ebből tovább lehetne fejleszteni a dolgokat!!! Pl.ha előtte a szexről, szerelemről beszéltetek és a csávó utánna azt mondja, hogy "ja amúgy tegnap rólad álmodtam" az elég egyértelmű!
15/17 WheneverYouWant válasza:
:9 aranyos kérdés. Sok helyen kérdeznek az almokról és mindig csak azt tudom elmondani amit én is csak olvastam róluk. Hogy a nap közben fel nem dolgozott információk jelennek meg alvás közben álom formájában. De idővel ezt le tudod tesztelni magadon... Figyelj magadra, kell hogy nap közben egy különleges dolog eszedbe jusson amit nem értesz... felgyorsítani nem lehet ezt a folyamatot mert ha gondolkozol ilyen dolgokon akkor nem fog működni. De ha arra tudsz figyelni hogy mikor valami ilyen dolog eszedbe jut akkor nagyon gyorsan próbáld meg kiverni a fejedből, kezdj el valamit csinálni hirtelen vagy gondolj másra és majd ez a dolog nem 100%-os esetben de megjelenhet álmodban.. mert az agyad nem volt képes feldolgozni... nem hagytad gondolkozni rajta nap közben. Ezek az én tapasztalataim az álmokról. Szal nem szeretnélek elszomorítani de az hogy álmodott veled nem jelenti azt hogy érez is irántad valamit. Viszont ha fiatalabbak vagytok gondolok itt 20 alattiakra ott sokszor szokták a fiúk így bolondítani a lányokat... hogy azt mondják hogy velük álmodtak. Egy oka van .. ez nagyon tetszik nektek és azt remélitek mint a mellékelt példa is mutatja hogy a másik érez irántad valamit. :) bonyolult egy téma ha már így belementünk.. szerintem ne gondolj semmire ezzel kapcsolatban.. nem tudsz biztos következtetést levonni ebből.
16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2014. jan. 11. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!