Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket beindit ha valaki tud gitározni? Fiúk válaszát is várom!
Figyelt kérdés
És ha nem gitár, hanem valami más hangszer pl.: zongora, fúvós hangszer esetleg dob?2013. dec. 26. 15:05
1/12 anonim válasza:
ha jól tud 'furulyázni' az igen. xd
2/12 anonim válasza:
ez nem BEINDÍT, csak szimpatikusabb tőle egy ember.
3/12 anonim válasza:
én zongorázni tudok profi szinten :)
4/12 anonim válasza:
Hidegen hagy h tud e játszani valamilyen hangszeren. Ettől nem lesz egy lány sem értékesebb a szememben. Abszolút nem egy döntő szerep,
5/12 anonim válasza:
Miért indítana be? Az csak egy jó pont de nem mérv adó egy párkapcsolatban. Azért nem jönnék össze egy csajjal mert tud dobolni vagy gitározni. Kérdésed felesleges volt szerintem.
6/12 anonim válasza:
plusz pont, ha egy fiú tud gitározni (főleg ha jól énekelni is), de nem jönnék össze csak azért vkivel mert gitározik
a zongora meg a dob is jó, a többit nem annyira szeretem
7/12 anonim válasza:
valamiért az összes csaj a suliban odavan a srácért aki egy bandában gitározik..
(18/F)
8/12 anonim válasza:
A fiúk gitároznak, dobolnak. A lányok furulyáznak, fuvoláznak, oboáznak.
If you know what i mean;)
10/12 QueenRavenna válasza:
A köcsögdudás srácok indítanak be awwwww *_*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!