Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felvett msn-re, de nem írt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvett msn-re, de nem írt rám. Én hogy írhatnék rá? :D

Figyelt kérdés

Van egy srác a sulimban, akit látásból ismerek - pár szót már váltottunk is, de nem sokat.:D Nagyon bejön nekem, és most felvett msnre, és én ennek tökre örüök, csakhogy már egy ideje felvett, és még mindig nem írt rám - úgy érzem, nem is fog. Én hogy írhatnék rá?:S

Addig meg van, hogy köszönök, visszaköszön... nah és utána?:D Mert tudom, hogy ki az, és Ő is tudja, hogy tudom, meg kinn van neki képe is magáról, szóval hülyének nézne, ha így írnék rá.:D Szerintetek hogy folytassam???

16/L

2009. nov. 26. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
"szia! felvettél, van valami célod is vagy törölhetlek?"
2009. nov. 26. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha beszéltetek már akkor mi a probléma? "mizusemmiveledsemmi" aztán mehet az ismerkedés.
2009. nov. 26. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
írj rá h szia hogyhogy felvettél?vagyha ezt nemaakarod. ird h örülök h felvettél mi ujságveld h telt a napod..vagybármi:)hajrá. 16/L
2009. nov. 26. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:

vagy akár mondd neki h meséljen vmit...általában ilyenkor a válasz az h : mit?

erre te sztem írhatod azt: h magadról bármit...

aztán ő is visszakérdez, és el is van kezdve a "nagy" beszélgetés, ismerkedés

sok sikert

2009. nov. 26. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha felvett akkor valószinüleg érdekled, csak nem mer írni. Írd hogy ,,szia miért vettél fel"? ha ki van neki írva valami személyes üzenet akkor kérdezz rá arra valahogy. szoval pl kint van egy szomoru fej, akkor szia mi a baj, ha egy idézet van kint, akkor moöndd hogy jó szöveg vagy akármi,.
2009. nov. 27. 15:09
 6/6 anonim ***** válasza:

hali ki vagy

ja tényleg, helyzet?

megy a csevej..

idővel hívd el randira, de valószínűleg amjd ő hív el téged

2009. nov. 28. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!