Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-évesen 12,5cm a farkam ez kicsi?
Vagy is sejtem én hogy kicsi de akkor mit tegyek hogy nagyobb legyen? Mert ilyen kicsi nem merek csinálni semmit pl: csajozni mert ha oda jutunk egyszer akkor
úgy se lesz jó mert kicsi. Szóval mit tegyek hogy nagyobb legyen?
Egyetértek az 5-ös hozzászólóval. Nekem sincs sokkal nagyobb, mégis szép feleségem van és gyermekeink is születtek. Attól, hogy kicsi, még lehet csajozni és attól, hogy kicsi, még szerethető is, és attól, hogy kicsi, még boldog is lehetsz - ha nem állandóan ezen jár az eszed!
44/F
Péniszméret lexikon
Hogy mérjük a pénisz hosszát?
Állva, váll széles terpeszben egyenes testtartással, a péniszt 90°-al elforgatva a törzstől a pénisz tövétől mérjük meg a makk végéig egy kihúzható mérőszalaggal.
Magyarországon a merev pénisz hosszúsága:
0-3,5cm = világrekord kicsi
4-7,5cm = mikropénisz
8-9,5cm = nagyon kicsi
10-11,5cm = kicsi
12-13,5cm = átlag alatti
14-16,5cm = átlagos
17-18,5cm = átlag feletti
19-20,5cm = nagy
21-24,5cm = nagyon nagy
25-34,5cm = hatalmas
35cm vagy több = világrekord nagy
Hogy mérjük a pénisz tényleges vastagságát/körméretét/kerületét?
Ugyanaz az alaphelyzet, tekerjünk körbe egy körbehajtható mérőszalagot, úgy hogy a kiindulópont és a végpont megegyezzen és olvassuk le az értéket vagy tegyük ugyanezt egy kivágott vékony papírlappal amit később ráillesztünk egy vonalzóra és így olvassuk le az értéket.
Magyarországon a merev pénisz kerülete:
10cm vagy kevesebb = vékony
11cm = átlagnál vékonyabb
12-13cm = átlagos
14cm = átlagnál vastagabb
15cm vagy több = vastag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!